Keter

Keter

Met de producten van Keter creëert u geweldige ruimtes in uw huis en tuin. Keter heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van innovatieve, hoogwaardige tuinmeubels en tuinopslag. De slimme en stijlvolle ontwerpen worden internationaal erkend en dit is terug te zien in de verschillende prijzen die dit topmerk gewonnen heeft. In onze Keter collectie vindt u onder andere tuinhuizen, opbergboxen en tuinbanken, die met het strakke, moderne uiterlijk perfect passen bij de stijl en sfeer van uw tuin.

Keter opbergbox

U kunt pas optimaal van uw tuin genieten wanneer deze opgeruimd en netjes is. De De opbergboxen van Keter zijn stijlvol, praktisch en duurzaam en geven u de mogelijkheid om al uw tuingereedschap en andere materialen in op te bergen. De boxen zijn daarnaast ook erg handig voor de opslag van uw tuinkussens. Door uw kussens in de Keter opbergbox op te slaan behouden zij de uitstekende kwaliteit. Hierdoor kunt u blijven genieten van uw eigen tuin.

Keter tuinhuis

De tuinhuizen van Keter zijn ideaal voor de opslag van uw tuinmeubels, tuingereedschap of andere materialen die u nergens anders kwijt kan. De Keter tuinhuizen hebben een modern design en zijn daarnaast ook nog eens erg praktisch. Hierdoor zijn de tuinhuizen perfect voor de opslag van al uw tuinartikelen. In ons assortiment vindt u Keter tuinhuizen in verschillende afmetingen en ontwerpen, waardoor er altijd een Keter tuinhuis te vinden is die past bij de stijl van uw tuin.