Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Barbecues

Barbecues

U maakt een heerlijke warme dag pas compleet met een goede barbecue. In ons assortiment vindt u geweldige barbecues met bijpassende accessoires. Zo vindt u onder andere barbecues van de merken LotusGrill en Everdure terug in ons assortiment. De barbecues hebben een stijlvol design en komen in verschillende kleuren, afmetingen en prijsklassen. In ons brede assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor een geweldige barbecue, waarmee u van een normale zomerdag een geweldige zomerdag maakt.

Barbecues

Bij Tuintoebehoren vindt u een geschikte barbecue voor iedere gelegenheid. Zo zijn er draagbare barbecues die perfect zijn voor onderweg, maar zijn er ook grote barbecues die perfect zijn voor in de tuin. Daarnaast kunt u kiezen uit gasbarbecues, houtskoolbarbecues of elektrische barbecues, welke ieder verschillende voordelen hebben. In ons assortiment werken wij alleen samen met topmerken, waardoor de barbecues veilig en van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast bieden wij ook verschillende barbecue accessoires aan, die de beleving tijdens het barbecueën compleet maken.

Houtskool BBQ

Barbecueën op een houtskool barbecue is voor veel mensen de ultieme manier van barbecueën. Met een houtskool barbecue creëert u de unieke en onmiskenbare barbecuesmaak. Nadat u de briketten of het houtskool op temperatuur heeft laten komen, kunt u al snel genieten van een heerlijke barbecue. Houtskoolbarbecues zijn daarnaast eenvoudig te monteren en de barbecues zijn het hele jaar te gebruiken, zeker als uw barbecue een deksel heeft. In ons assortiment vindt u verschillende houtskoolbarbecues met bijpassende accessoires, die uw barbecuebeleving helemaal compleet maken.