Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Tropilex

TropilexDe prachtige Tropilex hangmatten worden met de hand gemaakt en zijn volledig fair trade. De hangmatten worden geproduceerd in Colombia, Brazilië en India, waar tijdens de productie alleen de beste materialen gebruikt worden. Hierdoor hebben de Tropilex hangmatten een uitstekende kwaliteit, waardoor u er jarenlang van kunt genieten. In ons assortiment vindt u verschillende Tropilex hangmatten en hangmat accessoires, die u met de handige filters eenvoudig kunt selecteren.

Tropilex hangmat

Hangmatten zijn heerlijk om lekker in te ontspannen. Zo kunt u in een hangmat lekker een boek lezen, bijkomen van een lange dag of even een dutje doen. De hangmatten van Tropilex worden met de hand gemaakt en zijn volledig fair trade. Hierdoor weet u zeer dat u met een Tropilex hangmat, een hangmat in huis haalt die verantwoord geproduceerd is. Naast eenpersoons hangmatten hebben wij in ons assortiment ook tweepersoons hangmatten, waar u heerlijk met uw partner of familie in kunt relaxen.

Tropilex hangmat 2 persoons

Wat is er leuker dan heerlijk tot rust komen in een hangmat? Samen ontspannen in een hangmat! Met de hangmatten van Tropilex voor 2 personen kan dat. De hangmatten liggen erg comfortabel en zien er daarnaast ook prachtig uit. Verder zorgt de hoge kwaliteit van deze hangmatten voor een lange levensduur. Met de hangmatten van Tropilex kunt u jaren ontspannen, samen of alleen.

Tropilex hangstoel

Vindt u een hangmat net iets te relaxt? Dan is een fijne hangstoel ideaal. Lekker een boekje lezen of een wijntje drinken, de hangstoelen van Tropilex zijn hier perfect voor. De hangstoelen zijn erg comfortabel en van goede kwaliteit. Daarnaast zijn de hangstoelen verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. Gaat u voor een printje of toch voor een effen kleur? Hier vindt u gemakkelijk een hangstoel die helemaal in uw tuin past.