Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Platinum

Platinum

Platinum is hét merk bij uitstek voor uw parasols. Hier vindt u parasols die lang mee gaan en u in alle gemakken zullen voorzien. Ze zijn precies af te stellen, verkleuren niet na lange blootstelling aan zonlicht, en zijn water- en vuil afstotend. Bij Platinum staan functionaliteit en design voorop. Ze bieden optimale bescherming tegen de zon, zijn gebruiksvriendelijk en robuust. Met parasols van Platinum in uw tuin kunt u optimaal genieten van het mooie weer.

Platinum parasols

Platinum parasols zijn zeer gebruiksvriendelijk en robuust dus ze gaan lang mee. Parasols van Platinum kunnen 360 graden gedraaid worden en kunnen in alle richtingen gekanteld worden. Daarnaast kan het doek lang blootgesteld blijven aan zonlicht zonder dat de mooie kleur verloren gaat. De parasols zullen u dus de juiste hoeveelheid schaduw bieden die u wenst, waar u wenst, en wanneer u die wenst. Overdag kunt u de schaduw op het gras richten, tijdens etenstijd hangt u de parasol boven uw tuintafel. Dat wordt genieten van het mooie weer! Wilt u ook meer weten over Platinum, kom hier alles te weten over Platinum; Alles over Platinum.

Platinum parasolvoet

Platinum heeft naast prachtige parasols ook een bijpassende parasolvoet. De parasolvoet is van goede kwaliteit en gemaakt van graniet. Daarnaast is deze parasolvoet geschikt voor bijna alle Platinum parasols. Verder ziet de parasolvoet er prachtig uit en past het prachtig bij iedere parasol en tuin. Ook kan de parasolvoet makkelijk verplaatst worden. Met behulp van de filters heeft u snel de prachtige parasolvoet van het merk Platinum gevonden.

Platinum Challenger

Platinum heeft twee prachtige modellen parasols. De Platinum Challenger is een stijlvol model en heeft een luxe uitstraling. Daarnaast is dit model van hoogwaardige kwaliteit en enorm praktisch. Met de Platinum Challenger kunt u de zon vanuit elke hoek weren en heeft u altijd schaduw waar u dat nodig heeft. Dit is mogelijk doordat u de parasol 360 graden kan draaien en de parasol ook nog eens kantelbaar is. Platinum Challenger is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor u de perfecte parasol voor in uw tuin hier kunt vinden.

Platinum Voyager

Platinum heeft twee prachtige modellen parasols. De Platinum Voyager is een van deze prachtige modellen. Dit model is een zweefparasol en gemakkelijk in te stellen voor de ideale schaduwplek. Heeft u schaduw nodig aan de eettafel of bij uw loungebank? Met de Platinum Voyager creëert u overal een fijne schaduwplek. Daarnaast is de parasol van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Bij Tuintoebehoren vindt u uw perfecte Platinum Voyager parasol voor in uw tuin.