Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Het doel van EXIT Toys is het maken van buitenspeelgoed waar zowel ouders, als kinderen écht blij van worden. Met deze droom werd het merk in 2011 opgericht en in de loop der jaren heeft EXIT Toys deze droom zeker waargemaakt. In onze EXIT Toys collectie vindt u onder andere trampolines, voetbaldoelen, skelters, speelhuizen en nog vele andere soorten buitenspeelgoed. Hierdoor kunt u bij ons altijd EXIT Toys speelgoed vinden waar u en uw kinderen jarenlang plezier van kunnen hebben.

Exit Toys trampoline

Met de trampolines van EXIT Toys geeft u uw kind het optimale speelplezier. Door het springen en spelen op de trampoline wordt u kind niet alleen vrolijk, hij of zij krijgt ook meer dan genoeg beweging door veel te spelen op de trampoline. In de trampolinecollectie van EXIT Toys vindt u zowel staande trampolines als trampolines die ingegraven kunnen worden. Deze trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren, die perfect passen bij uw tuin. Met de verschillende accessoires zoals een net, een ladder en een beschermhoes om de rand, creëert u ook nog eens meer veiligheid op de trampoline. Hierdoor kunt u uw kind onbezorgd laten spelen op de trampolines van EXIT Toys.

Exit voetbalgoal

Met de voetbaldoelen van EXIT Toys scoort u altijd. Door een voetbalgoal in uw tuin te plaatsen kan uw zoon of dochter altijd haar favoriete sport blijven beoefenen. Hierdoor geeft u uw kind de mogelijkheid om spelenderwijs beter te worden in de sport. De voetbalgoals van EXIT Toys zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er opvouwbare goals die gemaakt zijn van kunststof, maar zijn er ook goals die gemaakt worden van staal of aluminium. De goals zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prijsklassen, waardoor er altijd een EXIT Toys voetbalgoal is dat aan uw wensen en de wensen van uw kind voldoet.

Exit zandbak

Bij Tuintoebehoren vindt u een groot assortiment buitenspeelgoed van het topmerk Exit. De zandbakken van Exit zijn van topkwaliteit. Daarnaast zien de zandbakken er prachtig uit, zodat het mooi in uw tuin staat, wat natuurlijk ook prettig is. De zandbakken zijn er in verschillende soorten en maten, zo zit bij de ene zandbak een ingebouwde keuken en lijkt de andere zandbak op een gave boot. Met een zandbak van Exit hebben zowel u als uw kinderen veel plezier van de nieuwe toevoeging in uw tuin.

Speelhuisje Exit

Met een speelhuisje van het topmerk Exit zit u altijd goed. De mooie designs en de hoge kwaliteit zorgen voor een perfect speelhuisje voor uw kind en voor u natuurlijk. Daarnaast zijn de speelhuisjes verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wilt u een speelhuisje met een glijbaan of liever zonder? Of gaat u voor een speelhuisje met glijbaan en een zandbak? Hier bij Tuintoebehoren vindt u het ideale speelhuisje van Exit voor bij u in de tuin!