Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Hofats

Höfats streeft ernaar om een zorgeloze tijd te creëren en om iedereen bij elkaar te brengen, om even een te zijn met de natuur. Kortom, een gezellige tijd rond het vuur. To put the fire back into your life. Onvergetelijke verhalen uit te kunnen wisselen met uw vrienden, daar zorgt Höfats voor. De tafelvuren, vuurmanden, barbecues, lantarens en meer zorgt ervoor dat u gezelligheid in uw tuin haalt.

Höfats Cube

Höfats brengt gezelligheid naar uw tuin of balkon met hun prachtige vuurkorf cube. Tijdens de zomer avond kunt u met uw vrienden en familie rondom het vuur zitten en zorgeloos genieten. Het mooie design van Höfats Cube vuurkorf is een toevoeging aan iedere tuin. Daarnaast is de kwaliteit van de vuurkorven ook erg hoog. Höfats regelt het voor u en dankzij het grote aanbod zult u hier altijd de perfecte vuurkorf vinden.

Höfats vuurschaal

Bij Tuintoebehoren vindt u vuurkorven, maar ook mooie vuurschalen. De vuurschalen van Höfats zien er prachtig uit en hebben een luxe uitstraling. Daarnaast zijn de vuurschalen ieder uniek en verkrijgbaar in verschillende designs en maten. Ook zijn de vuurschalen van goede kwaliteit en voegt u meteen sfeer toe aan uw tuin met een prachtige vuurschaal van Höfats.