Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Tuinmeubelen Onderhoud

U kunt langer van uw tuinmeubelen genieten als u deze goed onderhoudt. In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende onderhoudsartikelen die geschikt zijn voor verschillende type tuinmeubelen. Zo vindt u artikelen die perfect zijn voor het onderhouden van uw houten tuinmeubels, maar zijn er ook artikelen die zeer geschikt zijn voor het onderhouden van stoffen meubels of tuintegels. Hierdoor houdt u uw tuinmeubels in uitstekende staat, waardoor u kunt blijven genieten in en van uw eigen tuin.

Houten tuinmeubelen schoonmaken

Het schoonmaken van uw houten tuinmeubels wordt een stuk eenvoudiger met de onderhoudsartikelen uit ons assortiment. Hier vindt u verschillende onderhoudssprays en houtbeschermers, die perfect zijn voor het beschermen van uw houten tuintafel of loungeset. In ons assortiment vindt u ook houtbeschermers die geschikt zijn voor verschillende soorten hout, waardoor u altijd de beste bescherming voor uw houten tuinmeubelen kunt vinden in ons assortiment.

Teak hout behandelen

Meubelen van Teak hout kunt u erg gemakkelijk onderhouden, waardoor de meubelen ontzettend lang meegaan. Doordat de meubelen erg stevig en vettig zijn, trekken water en olie niet gemakkelijk in het hout. Daarom bestaat er speciale teak olie om de tafel te behandelen. Het wordt aangeraden dit een aantal keer per jaar te blijven herhalen. De teakolie kunt u uiteraard hierboven vinden.

Bij een lange periode van droogte is het belangrijk om uw tafel even vochtig te maken. Bij een lange natte periode wilt u de tafel het liefst binnen zetten. Als dat niet mogelijk is, kunt u de tafel het beste gewoon buiten laten staan, maar laat uw tafel absoluut niet buiten staan met een zeil eroverheen.