Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Type zwembad
Opties
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Zwembaden

ZwembadenTijdens de warme zomerdagen gaat u opzoek naar verkoeling en een zwembad is hiervoor een uitstekende oplossing. Bij Tuintoebehoren vindt u verschillende soorten zwembaden, in diverse kleuren, vormen en maten. Zo vindt u opblaasbare kinderzwembaden, maar ook grotere vaste zwembaden. De zwembaden zijn daarnaast eenvoudig op te zetten en geven uw tuin met de kleurrijke ontwerpen een vrolijke uitstraling. U kunt de filters gebruiken om zo tot het zwembad te komen dat aan al uw wensen voldoet.

Intex zwembad

Met de zwembaden van Intex geeft u uw tuin een vrolijke en gezellige uitstraling. U kunt kiezen uit verschillende soorten zwembaden, zoals kinderbaden en opblaasbaden. De zwembaden van Intex zijn erg makkelijk op te zetten en in deze baden geeft u uw kind het optimale speelplezier. De baden hebben een kleurrijk design en beschikken ook over verschillende speelelementen, zoals een basket of een glijbaan. Ook de grotere Intex zwembaden zijn perfect om in af te koelen of om in te spelen.

Zwembadjes

Bij Tuintoebehoren hebben we een ruim assortiment zwembadjes in verschillende soorten, kleuren en maten. Voor iedere leeftijd hebben we een geschikt zwembad; voor de allerkleinsten hebben we kleine zwembadjes en voor de ouderen grotere en diepere zwembaden. Daarnaast kunt u gemakkelijk een zwembadje vinden die perfect past bij u in de tuin. Met de zwembadjes van Tuintoebehoren vindt u de beste verkoeling!

Opzetzwembad

Wanneer u in de zomer verkoeling zoekt, is er niets idealer dan een opzetzwembad. Een opzetzwembad van de hoogste kwaliteit, is niet alleen praktisch, maar ziet er ook mooi uit. Het handige is dat als het weer slechter wordt, u het zwembad gemakkelijk weer afbreekt. Bij Tuintoebehoren bieden we u een grote collectie opzetzwembaden aan. Zo vindt u gemakkelijk het fijnste zwembad die het beste in uw tuin past!