Type Product
Materiaal
Prijs
Levertijd

Pool Power

Pool Power
Met de zwembadproducten van Pool Power houdt u uw zwembadwater in goede conditie. Het gebruiken van de producten kost nauwelijks moeite, maar het resultaat is uitstekend. De Pool Power producten zorgen er namelijk voor dat het water van uw zwembad er sprankelend en helder uitziet, waardoor u er spontaan in wilt duiken. Pool Power heeft verschillende producten waarmee u verschillende waardes kunt meten en verbeteren. Zo zijn er Pool Power producten waarmee u de pH-waarde of het chloorgehalte kunt meten, maar zijn er ook desinfectiemiddelen, chloortabletten en teststrips te vinden in het grote assortiment zwembadproducten van Pool Power. De Pool Power-producten zijn goedgekeurd door de Nederlandse overheid, maar het is wel belangrijk dat u voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie goed doorleest. Als u dit gedaan heeft kunt u door het gebruik van de Pool-Power producten optimaal blijven genieten van uw eigen zwembad.

Pool Power chloortabletten

De chloortabletten van Pool Power lossen langzaam op en blijven uw zwembadwater continu desinfecteren. De tabletten kunnen uitsluitend worden gebruikt in combinatie met een chloordrijver. Voordat u het product gebruikt kunt u, indien nodig, de pH-waarde corrigeren tussen de 7,2 en 7,6. Daarnaast is het belangrijk dat u deze producten niet mengt met andere (zwembad) chemicaliën. Voordat u het product gebruikt is het erg belangrijk dat u het etiket en de productinformatie goed doorleest. Bijzondere gevaren van dit product: oxiderend, bijtend.

Pool Power mini

Met de Pool Power mini's houdt u uw water helemaal schoon. De mini chloortabletten zorgen voor de desinfectie van het water. Uw chloorproducten werken pas optimaal als de pH-waarde van het zwembadwater tussen de 7,2 en 7,6 ligt. Tijdens het gebruiken van de Pool Power mini is het belangrijk dat u dit product nooit mengt met andere (zwembad) chemicaliën.Voor gebruik is het belangrijk dat u het etiket en de productinformatie goed doorleest. Bijkomende gevaren: oxiderend, bijtend.