Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Parasols & Zonwering

Parasols & Zonwering

Een mooie, bijpassende parasol maakt de uitstraling van uw tuinset helemaal compleet. Een goede parasol beschermt u tegen de zon, maar geeft ook verkoeling aan uw zitplek. Hierdoor kunt u zelfs bij de hoogste temperaturen comfortabel in uw eigen tuin zitten. Onze collectie parasols is van hoge kwaliteit en de parasols worden gemaakt van een speciaal UV werend materiaal, waardoor u beschermt wordt tegen de gevaarlijke straling van de zon.

Parasol

Een goede parasol is een essentieel onderdeel van uw loungeset. Een parasol beschermt u niet alleen tegen de zon, maar u kunt met een goede parasol ook altijd koel en comfortabel gebruik maken van de zitplekken in uw tuin. De parasols uit onze collectie worden gemaakt van speciaal materiaal dat u beschermt tegen de UV-straling van de zon. In ons parasolassortiment vindt u parasols van de merken Madison en Hartman. Deze merken gebruiken uitsluitend topmaterialen, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw parasol.

Parasolhoes

Parasolhoezen zijn ideaal voor het opbergen van een staande of hangende parasol. Door de hoes weet u zeker dat uw parasol beschermd wordt tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor kunt u uw parasol ook in slecht weer buiten laten staan. Doordat de hoezen afwasbaar zijn, zijn zij erg eenvoudig schoon te maken. Het aanbrengen van de parasolhoezen is daarnaast erg gemakkelijk door de ingenaaide stok. Deze stok zorgt ervoor dat u niet meer op een ladder hoeft te klimmen voor het aanbrengen van de hoes.

Parasolvoet

Parasolvoeten zijn eenvoudig te installeren en kunnen gebruikt worden voor uw tuin, balkon of uw dakterras. De parasolvoeten worden bijvoorbeeld gemaakt van beton, waardoor uw parasol te alle tijden stevig blijft staan. De ronde vorm zorgt er echter ook voor dat de parasolvoet redelijk eenvoudig te verplaatsen is. De parasolvoeten zijn door de gebruikte materialen bestand tegen alle weersomstandigheden. De parasolvoeten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en zijn geschikt voor verschillende soorten parasols.

Grote Parasol

Bij Tuintoebehoren zult u gemakkelijk de perfecte parasol voor in uw tuin vinden. We bieden namelijk een groot assortiment parasols aan, in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo bieden de grote parasols de meeste schaduw en dus kunt u heerlijke zitplekken creëren in uw tuin. Daarnaast is de kwaliteit van de parasols erg goed en kan de parasol jaren mee. Om ervoor te zorgen dat de parasol nog langer meegaat, kunt u ook een kijkje nemen bij de hoezen voor parasols, die we ook bij Tuintoebehoren aanbieden.

Tuinparasol

Om in de zomer even uit de zon te kunnen gaan zitten, is een parasol in uw tuin ideaal. Zo kunt u zelf kiezen waar en wanneer u uit de zon gaat zitten en wanneer u juist wel weer heerlijk van de zon wilt genieten. Met een mooie tuinparasol zorgt u in uw tuin bovendien voor een gezellige sfeer en maakt u uw tuin helemaal af. Met de tuinparasols op Tuintoebehoren kunt u nog jaren genieten van uw parasol door de geweldige kwaliteit van de parasols.