Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

LotusGrill

LotusGrillOp deze pagina vindt u geweldige LotusGrill barbecues en barbecueaccessoires. De barbecues van dit trendy merk worden geproduceerd met een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem. Hierdoor kunt u barbecueën op kolen, maar dan zonder de bijkomende rook. Dit komt doordat het vet van het vlees niet meer op de kolen terecht kan komen. Hierdoor is barbecueën met een LotusGrill barbecue niet alleen leuk, maar ook heel gezond. Door de kleinere afmetingen zijn deze topkwaliteit barbecues ideaal voor op het balkon of in een kleinere tuin, maar ook voor op vakantie. Om uw barbecue nog beter en gezelliger te maken zijn er ook verschillende LotusGrill barbecueaccessoires die het barbecueën nog leuker maken.

LotusGrill XL

De LotusGrill XL barbecues zijn perfect voor de zomer en het barbecueën met grotere groepen. De vrolijke barbecues hebben een diameter van 43,5 cm, waardoor zij geschikt zijn voor een barbecue tot wel 10 personen. Daarnaast krijgt u door de speciale technieken die in de barbecue verwerkt zijn bijna geen rook tijdens het koken, waardoor u de barbecue dichtbij, of zelfs op de tafel kunt plaatsen. Het dessin en het lichte gewicht maken het daarnaast mogelijk om de barbecue eenvoudig te verplaatsen, waardoor de LotusGrill XL barbecue ook ideaal is voor op vakantie. De LotusGrill XL werkt op batterijen en er kan tot 400 gram houtskool in de barbecue geplaatst worden. Hierdoor kunt u eenvoudig 90 tot 180 minuten genieten van uw heerlijke barbecue.

LotusGrill Mini

Met de LotusGrill Mini barbecues maakt u de lekkerste gerechtjes. De mini barbecues zijn van goede kwaliteit en bij het bereiden komt er weinig rook vrij. De diameter van de barbecues zijn 29,2 cm en dus ideaal voor bij u op de tafel. Verder zijn de mini barbecues zo klein en licht, dat u ze gemakkelijk mee kunt nemen op reis of naar uw vrienden. De LotusGrill Mini barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vindt hier de mini barbecues die perfect bij u past!

LotusGrill Classic

Bij Tuintoebehoren vindt u een ruime collectie barbecues van het topmerk LotusGrill. De verschillende maten; mini, classic en XL, zijn in veel kleuren verkrijgbaar. De LotusGrill Classis is ideaal voor bij u in de tuin. De barbecue is klein en licht, waardoor u de barbecue ideaal op tafel kunt zetten, mee kunt nemen naar familie en vrienden of zelfs mee op vakantie kunt nemen. Kies het formaat en de kleur die het best bij uw tuin past en geniet van heerlijke bereidingen van uw LotusGrill barbecue.