Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Everdure

Everdure

De missie van Everdure is het creëren van de perfecte moderne barbecue. Tijdens het ontwikkelen van de barbecues werkte Everdure samen met verschillende topchefs, ontwerpers en ingenieurs. Dit heeft geresulteerd in een schitterende barbecue collectie waar innovatie, oog voor detail en schoonheid feilloos gecombineerd worden. De Everdure barbecues uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten ende barbecues zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor u er jarenlang van kunt genieten.

Everdure BBQ

Met de topkwaliteit barbecues van Everdure ontdekt u talloze nieuwe, heerlijke barbecuesmaken. U kunt bij onze Everdure collectie kiezen uit een gas- of houtskoolbarbecue, maar met beide soorten barbecues zet u heerlijk eten op tafel. De mooie kleuren en stijlvolle ontwerpen zorgen er daarnaast voor dat de barbecues moeiteloos aansluiten op de stijl van uw tuin. De handige wieltjes die onder sommige barbecues bevestigd zitten zorgen er daarnaast voor dat de Everdure barbecues eenvoudig te verplaatsen zijn.

Everdure 4K

De 4K barbecues van Everdure maken barbecueën nog leuker, makkelijker en lekkerder. De barbecues hebben een prachtig design en bestaan uit de beste materialen. Zo is de buitenzijde gemaakt van gegoten aluminium, zijn de poten gemaakt van RVS en is het grill oppervlak gemaakt van gietijzer. De Everdure 4K barbecues zijn erg makkelijk in gebruik door de verschillende technieken die in de barbecue verwerkt zijn. U kunt op de afbeelding van de barbecues drukken voor meer informatie, waardoor u kunt bepalen of de Everdure 4K barbecue de beste barbecue voor is.