Speelhuizen

Speelhuizen

Met een speelhuis geeft u uw kind de optimale speelbeleving. Wij bieden verschillende speelhuizen van het merk EXIT Toys aan. EXIT Toys ontwerpt haar speelhuizen speciaal voor kinderen, waardoor de huizen van hoge kwaliteit zijn en aan alle veiligheidsvoorwaarden voldoen. In ons assortiment vindt u losse speelhuizen, maar u vindt ook huizen met bijvoorbeeld een glijbaan, balkon of zandbak. Door de handige filters te gebruiken kunt u tot het speelhuis komen dat aan uw eisen en de eisen van uw kind voldoet!

Speelhuis

Speelhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en afmetingen. Hierdoor is er altijd een speelhuis dat perfect past in uw tuin én aan de wensen van uw kind voldoet. De huizen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende toevoegingen, zoals een glijbaan of zandbak. Door de afmetingen van de huisjes kan er eenvoudig met meerdere kinderen tegelijk in gespeeld worden. Hierdoor kunt u uw kind of kleinkind, met de speelhuizen van Tuintoebehoren, de ultieme speelervaring bieden.

Speelhuis met glijbaan

Speelhuizen met een glijbaan zorgen voor een eindeloos speelplezier bij uw kind. De speelhuizen uit het assortiment van Tuintoebehoren voldoen aan alle veiligheids- en gezondheidsmaatregelen, waardoor u uw kind onbezorgd kan laten spelen. De speelhuizen met glijbaan zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een speelhuis met enkel een glijbaan, maar u kunt ook kiezen voor een huis met een glijbaan, een schommel, een zandbak of een balkon.

Houten speelhuis

Met de houten speelhuizen van Tuintoebehoren koopt u niet alleen een leuk, maar ook een stijlvol speeltoestel voor uw kind. De speelhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren hout, waardoor u uw speelhuis kunt matchen met de stijl van uw tuin. Hierdoor wordt het speeltoestel geen doorn in het oog, maar maakt het speelhuis de stijl van uw tuin juist af. De houten speelhuizen uit het assortiment van Tuintoebehoren voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid van uw kind tijdens het spelen.