Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd

Fiskars

Fiskars

Fiskars bestaat al meer dan 350 jaar en is hiermee de oudste onderneming van Finland en tevens ook een van de oudste ondernemingen van de westerse wereld. Door deze enorme ervaring weet Fiskars precies wat er nodig is om voor het ontwikkelen van het beste tuingereedschap. In onze Fiskars collectie vindt u allerlei soorten tuingereedschap, waarmee u iedere klus in de tuin kunt klaren. Het maakt niet uit welke werkzaamheden u in de tuin moet verrichten: met het tuingereedschap van Fiskars wordt iedere klus een stuk gemakkelijker.

Fiskars bijl

De bijlen van het gerenommeerde merk Fiskars zijn ideaal voor het hakken of bewerken van hout. Het blad van de bijl zorgt ervoor dat u het hout eenvoudig en precies kan hakken en splijten. De samenstelling van de materialen zorgt voor een optimale gewichtsverdeling tussen de bijlkop en de steel. De bijlen worden geleverd met een beschermkap waardoor u de bijl na gebruik, of als u de bijl langere tijd niet gebruikt, eenvoudig op kunt bergen. De bijlen worden daarnaast geleverd ineen canvas tas om zo te kunnen bevestigen aan uw riem of rugzak. Dit zorgt ervoor dat u de bijlen van Fiskars altijd en overal kunt gebruiken.

Fiskars Snoeischaar

De snoeischaren van Fiskars zijn ideaal voor het snijden en snoeien van verschillende soorten groen en hout. Zo zijn er snoeischaren die geschikt zijn voor het snoeien van jong groen en groeiend hout, maar zijn er ook snoeischaren die ideaal zijn voor het snijden en snoeien van droge en harde takken of stammen. Hierdoor is er in ons assortiment voor iedere klus een Fiskars snoeischaar te vinden. Door de gepatenteerde transmissietechniek gebruik u alleen uw vingers, waardoor u een optimale krachtoverbrenging heeft. Deze transmissietechniek zorgt er samen met de speciale ergonomisch vormgegeven grip voor dat u onvermoeibaar kunt blijven knippen en snoeien.