Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zitdiepte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Zithoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Tuinbanken

Tuinbanken

Met een goede, mooie tuinbank creëert u een geweldige zitplek in uw tuin. Een tuinbank geeft uw tuin een luxe en moderne uitstraling, waardoor u heerlijk tot rust kan komen in uw tuin. Door mooie kussens in of op uw tuinbank te leggen, zorgt u voor een knusse, gezellige sfeer in uw tuin. In ons brede assortiment vindt u verschillende tuinbanken die gemaakt worden door topmerken. Deze merken gebruiken de beste materialen, waardoor u verzekerd bent van een prachtige tuinbank die jarenlang meegaat. De tuinbanken zijn door het stijlvolle design eenvoudig te combineren met de stijl van uw eigen tuin.

Tuinbank

Door een tuinbank in uw tuin of op uw balkon te plaatsen bespaart uw ruimte, maar kunt u toch genieten van het heerlijke weer. Een tuinbank neemt minder ruimte in beslag dan een complete loungeset, terwijl u met een goede tuinbank toch hetzelfde zitcomfort ervaart. Hierdoor kunt u heerlijk buiten borrelen en genieten van de zomerse temperaturen. De topmerken uit ons assortiment gebruiken bij het ontwerpen van de tuinbanken uitsluitend het beste materiaal, waardoor u verzekerd bent van een tuinbank waar u jarenlang van kunt genieten.

Houten tuinbank

Een houten tuinbank geeft uw tuin een warme, sfeervolle uitstraling. Houten tuinbanken worden, anders dan metalen tuinbanken, niet ontzettend heet als de zon er op schijnt. Hierdoor zit u altijd comfortabel op een houten tuinbank. Daarnaast zijn houten tuinbanken bestand tegen de vorst in de winter, waardoor u uw bank niet naar binnen hoeft te brengen in de winter. De verschillende houtkleuren maken het eenvoudig om de tuinbank te combineren met de verschillende kleuren van uw tuin. Zo kunt u uw houten tuinbank eenvoudig combineren met de verschillende planten in uw tuin, waardoor u een prachtig geheel creëert.

Tuinbank 220 cm

Met een tuinbank kunt u uw tuin helemaal afmaken. Een tuinbank van 220 cm is een geweldig formaat. U heeft een lange bank die perfect aan de tafel past of gewoon een heerlijk lange bank om lekker op te chillen. De banken zijn eenvoudig, maar stijlvol door de combinatie van hout met de kleuren zwart of wit. Deze tuinbanken staan dus prachtig in iedere tuin.