Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Salta

SaltaSalta is ervan overtuigd dat er voor kinderen weinig dingen leuker zijn dan avonturen beleven in de buitenlucht en de leukste avonturen worden beleeft op een Salta trampoline. Uw kind heeft door het trampolinespringen een eindeloos speelplezier, terwijl hij of zij ook voldoende beweging krijgt. Daarnaast kan uw kind verschillende nieuwe trucs leren op een trampoline, wat goed is voor het sportieve vermogen. De trampolines uit onze Salta collectie zijn daarnaast uiterst veilig en met de verschillende accessoires kunt u de veiligheid van uw kind blijven garanderen. Bekijk hieronder snel ons assortiment en kies de trampoline die voldoet aan uw wensen en de wensen van uw kind.

Salta trampoline

Met de Salta trampolines geeft u uw kind eindeloos speelplezier. Door te springen op de trampoline ervaart uw kind het gevoel van vliegen en doordat het aantal trucs dat geleerd kan worden eindeloos is, wordt het springen op de trampoline nooit saai. Salta vindt naast veiligheid en plezier het design van de trampolines ook erg belangrijk. Hierdoor hebben de trampolines een mooi en stijlvol uiterlijk, die perfect te combineren is met de stijl van uw tuin. De trampolines zijn daarnaast te verkrijgen in verschillende vormen en afmetingen, waardoor er altijd een Salta trampoline is die perfect past bij uw tuin.

Salta trampoline rechthoekig

Rechthoekige trampolines zijn ideaal als u wat minder ruimte heeft in de tuin, maar u uw kind toch volop speelplezier wil geven. Een rechthoekige trampoline neemt minder ruimte in dan een ronde trampoline, waardoor deze trampolines makkelijker in uw tuin te plaatsen zijn. De rechthoekige trampolines van Salta zijn daarnaast erg veilig en door de vele accessoires die in ons assortiment verkrijgbaar zijn, kunt u de veiligheid van uw kind blijven garanderen. Het mooie design van de trampolines zorgt er daarnaast voor dat u de rechthoekige Salta trampolines eenvoudig kunt matchen met de stijl van uw tuin. Bekijk hierboven snel onze uitgebreide Salta collectie en gebruik de filters om zo te vinden wat u zoekt!