Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Verstelbare rugleuning
i
Zitdiepte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Zithoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Ligbedden

Ligbedden

Met de ligbedden van Tuintoebehoren komt u de warmere zomerdagen comfortabel door. Het lange zit- en liggedeelte zorgt ervoor dat u uw benen volledig uit kunt strekken, waardoor u heerlijk kunt liggen. De verstelbare rugleuningen zorgen er daarnaast voor dat u altijd uw gewenste ligpositie kunt vinden. Hierdoor kunt u heerlijk ontspannen, zonnen of dutten op een van de ligbedden van Tuintoebehoren. De hoogwaardige materialen die gebruikt worden bij het ontwikkelen van de bedden zorgen ervoor dat de ligbedden jarenlang meegaan en erg onderhoudsvriendelijk zijn.

Ligbed tuin

Ligbedden zijn ideaal voor onder de overkapping, naast het zwembad op het balkon of op het terras. Het lange zit- en liggedeelte en de verstelbare rugleuningen zorgen ervoor dat u zeer comfortabel kunt liggen in uw eigen tuin. De ligbedden van Tuintoebehoren hebben een stijlvol uiterlijk en zijn hierdoor een echte eyecatcher voor iedere tuin. De bedden worden gemaakt van de beste materialen en zijn hierdoor erg duurzaam en eenvoudig in onderhoud.

Ligstoel buiten

De ligstoelen voor buiten worden aangeboden in veel verschillende soorten, kleuren en maten. Voor iedere tuin kunt u dus de perfecte ligstoel vinden, die uw tuin helemaal afmaakt. De ligstoelen zien er stuk voor stuk stijlvol uit en zijn daarnaast ook enorm comfortabel. Zo kunt u heerlijk liggend tot rust komen en genieten in uw eigen tuin. Bij Tuintoebehoren vindt u de perfecte ligstoel voor in uw tuin en bent u klaar voor het mooie weer!