Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

BERG

BERG ToysBERG heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van het leukste buitenspeelgoed. Hierdoor weet u zeker dat u met de BERG trampolines, trampolines van uitstekende kwaliteit in huis haalt. Bij BERG staan de veiligheid en kwaliteit van de producten altijd op de eerste plaats. Dit Nederlandse topmerk vindt namelijk dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid en kwaliteit van het speelgoed. In onze BERG collectie vindt u verschillende trampolines met bijbehorende accessoires. Met deze trampolines geeft u uw kind eindeloos en veilig speelplezier. Bekijk hieronder ons BERG assortiment en bepaal welke trampoline het beste past bij uw eigen tuin.

BERG trampoline

De trampolines van het Nederlandse merk BERG staan bekend om de uitstekende kwaliteit en veiligheid van de materialen. Om de kwaliteit te blijven garanderen is BERG sinds 2012 ISO 9001 gecertificeerd. Door dit certificaat kan BERG wereldwijd aantonen dat de gebruikers kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de producten. Door de hoge kwaliteit van de producten te garanderen kan BERG haar doel blijven waarmaken. BERG wil met haar producten kinderen inspireren om actief, creatief en innovatief te spelen. In ons assortiment vindt u verschillende BERG trampolines, waarmee u uw kind eindeloos speelplezier geeft.

BERG PlayBase

De BERG PlayBase is een nieuw concept van het hoogstaande Nederlandse buitenspeel merk. Het concept bestaat uit een frame wat omgebouwd kan worden tot een sport, spel of lounge plek voor het gehele gezin. Het frame is er in verschillende maten en heeft een strak zwart design, hij missstaat dus zeker niet in uw tuin. Door de verschillende accessoires zoals een schommels, bokszak of klimwand kiest u wat u op dat moment in uw tuin heeft staan. Bekijk alle opties en geniet van dit buitenspeel concept voor de hele familie.