Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd

Zwembad Accessoires

Zwembad Accessoires

Met de zwembadaccessoires van Tuintoebehoren geeft u uw kinderen nog meer plezier in het zwembad. De opblaasfiguren uit ons assortiment hebben allemaal een verschillend design, waardoor u en uw kind altijd een favoriet uit kunnen kiezen. In ons assortiment vindt u ook verschillende zwembadaccessoires waar u met twee personen op kunt relaxen. Bekijk al onze zwembadaccessoires snel hieronder en kies uw favoriet uit!

Opblaasfiguren

Opblaasfiguren zorgen voor extra speelplezier in het zwembad. De opblaasfiguren uit ons assortiment hebben een vrolijk, kleurrijk design en komen in verschillende vormen. De verschillende formaten van de opblaasfiguren zorgen ervoor dat het hele gezin er gebruik van kan maken. Zo kunnen de kinderen er mee spelen, maar kunnen u en uw partner er heerlijk op relaxen. De opblaasfiguren uit ons assortiment hebben een vrolijk en kleurrijk design. Hierdoor zijn zij een echte eyecatcher in uw zwembad en door het formaat kan het hele gezin genieten van deze opblaasfiguren.

Opblaasspeelgoed

In onze collectie van zwembadaccessoires vindt u onder andere opblaasspeelgoed terug. Het opblaasspeelgoed is verkrijgbaar in verschillende, kleurrijke vormen en is geschikt voor zowel ouder als kind. In ons assortiment vindt u onder andere opblaasspeelgoed in de vorm van een krokodil, een papagaai, een zwaan en een neushoorn. Door de vele keuzemogelijkheden is er altijd opblaasspeelgoed in ons assortiment te vinden dat past bij u en uw familie.