Uitschuifbaar
Type Product
Materiaal
Kleur
Inklapbaar
Merk
Serie
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Tuintafels

Tuintafels

Een mooie en comfortabele tuintafel zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw eigen terras of zitplaats. De tuintafel heeft een centrale rol in uw tuin en het is dan ook belangrijk dat u de beste tafel voor uw tuin uitzoekt. In ons assortiment vindt u verschillende soorten tuintafels die uitsluitend ontwikkeld worden door topmerken. Hierdoor koopt u gegarandeerd een tafel van hoogwaardige kwaliteit, waar u jarenlang van kunt blijven genieten. Vindt vandaag nog de tuintafel die aan al uw wensen voldoet!

Bijzettafel

Bijzettafels vormen een essentieel onderdeel van het zitgedeelte in uw tuin. U kunt kiezen voor verschillende afmetingen, vormen en hoogtes, waardoor u eindeloos kunt combineren met uw favoriete bijzettafels. Zo kunt u kiezen voor twee verschillende ronde of rechthoekige bijzettafels. Ook kunt u ervoor kiezen om de loungetafel te vervangen door meerdere bijzettafeltjes. Dit geeft uw loungeplek een unieke en stijlvolle uitstraling. Door de bijzettafels in dezelfde kleuren en materialen uit te kiezen behoudt u eenheid in uw tuin, waardoor deze er nog mooier uit zal zien. De bijzettafels uit ons assortiment passen perfect bij onze andere tuinmeubelen, waardoor u uw tuin volledig naar wens kunt stijlen.

Tuintafel hout

Een houten tuintafel is een echte eye-catcher in iedere tuin. Het voordeel van houten tafels is dat zij in veel verschillende stijlen, kleuren en vormen verkrijgbaar zijn, waardoor u altijd een geschikte houten tuintafel kunt vinden die bij uw tuin past. De natuurlijke uitstraling van een houten tuintafel zorgt voor een warme en gezellige sfeer in uw tuin. Dit is perfect als u gezellig aan het borrelen bent met vrienden of familie. Om de kwaliteit van de tafel te behouden is het belangrijk dat u deze goed onderhoud. Zo wordt het aangeraden om de tafel ieder jaar of halfjaar schoon te maken, om zo uw houten tuintafel in de beste conditie te houden.

Ronde tuintafel

Ronde tuintafels zijn perfect voor iedere tuin. U kunt ze gebruiken als eettafel, maar ook als bijzettafel of loungetafel. Het voordeel van een ronde tafel is dat er altijd een extra persoon bijpast. De vorm geeft de tafels bovendien een speelse uitstraling. In ons assortiment vindt u verschillende ronde tuintafels die ontwikkeld worden door topmerken als Hartman en Suns. Deze merken werken uitsluitend met de beste materialen, waardoor u altijd verzekerd bent van een tafel van topkwaliteit. Onze ronde tafels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, die zorgen voor een knusse en gezellige sfeer in uw tuin.