Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Etan

Etan

Een trampoline van Etan zorgt ervoor dat uw kinderen zich lekker kunnen uitleven na een lange dag op school. Op de trampoline kan uw kind alleen of met vrienden ontzettend veel plezier beleven, terwijl zij ook nog eens voldoende beweging krijgen. Een trampoline geeft uw kind het gevoel alsof hij of zij kan vliegen en doordat het aantal trucjes dat uitgevoerd kan worden eindeloos is houdt het speelplezier nooit op. Etan biedt naast trampolines ook verschillende trampolineaccessoires aan. Zo zijn er verschillende netten en beschermhoezen, maar ook beschermranden en zonnedoeken te verkrijgen in onze Etan collectie. Hierdoor kunt u uw kind onbezorgd en veilig laten spelen op een Etan trampoline.

Etan trampolines

De trampolines van Etan zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor u uw kind het optimale speelplezier kunt geven. U kunt kiezen voor verschillende vormen, afmetingen en kleuren, waardoor er altijd een Etan trampoline is die past bij de stijl en grote van uw tuin. Naast trampolines biedt Etan ook verschillende trampolineaccessoires aan die de veiligheid van uw kind tijdens het spelen garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u uw kind onbezorgd kan laten spelen op de trampolines van Etan.

Etan Deluxe

Met een veiligheidsnet kunt u, maar ook uw kind veilig spelen en springen op de trampolines van Etan. Bij Tuintoebehoren vindt u van de Etan Deluxe serie stevige veiligheidsnetten. Door middel van dit net wordt de trampoline goed afgesloten waardoor voorkomen wordt dat u er af valt. De Deluxe veiligheidsnetten zijn gemaakt met een speciale vorm frame waardoor er minder verwondingen kunnen gebeuren en het net niet snel scheurt.