Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Eva Solo

Eva solo

Eva Solo staat bekend om haar prachtige producten, die praktisch zijn in gebruik. Bij de het ontwikkelen van de producten zijn kwaliteit, esthetische vormgeving en functionaliteit de belangrijkste eigenschappen waar een Eva Solo product aan moet voldoen. Door deze kenmerken door te blijven voeren heeft dit Deense kwaliteitsmerk al verschillende wereldberoemde design prijzen geworden. Hierdoor weet u zeker dat u met de Eva Solo producten uit ons assortiment, producten in huis haalt die uw interieur een boost geven.

Eva Solo gieter

De gieters van Eva Solo hebben een modieus ontwerp en zijn hierdoor perfect als decoratie te gebruiken. De verschillende stijlen waarin de gieters te krijgen zijn zorgen ervoor dat er altijd een Eva Solo gieter in ons assortiment te vinden is die perfect aansluit bij de stijl van uw tuin of huis. Naast gieters vindt u in ons Eva Solo assortiment verschillende tuinaccessoires zoals bloempotten, vogelhuizen en bewateringssystemen. Door gebruik te maken van de handige filters vindt u gemakkelijk de Eva Solo artikelen waar u naar opzoek bent.

Eva Solo vogelhuisje

Eva Solo is een kwalitatief merk met prachtige designs. Ook als het om vogelhuisjes gaat, heeft Eva Solo de mooiste ontwerpen. Zo vindt u altijd het perfecte vogelhuisje die goed bij uw tuin past. Van mooie, strakke vogelhuisjes tot leuke, speelse vogelhuisjes. Bij Tuintoebehoren vindt u de mooiste items van Eva Solo en vindt u dus het perfecte vogelhuisje voor bij u in de tuin!