Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd

Camerons

Camerons

Camerons is al meer dan 25 jaar marktleider op het gebied van koken met rooktechnieken. Dit Amerikaanse merk wil met haar producten aan zoveel mogelijk gezinnen een nieuwe, makkelijke en gezonde manier van koken laten zien. Gerechten die bereidt zijn met rooktechnieken zijn vetvrij en bevatten nauwelijks zout. Hierdoor draagt het koken met de producten van Camerons op een positieve manier bij aan uw gezondheid!

Camerons rookoven

Met de rookovens van Camerons bereidt u op een innovatieve en gezonde manier uw maaltijden. Doordat u kookt met rook zijn uw gerechten vetvrij en bevatten zij nauwelijks zout. Door bij het koken met een Camerons rookoven te experimenteren met verschillende soorten hout en gedroogde kruiden kunt u een eigen kookstijl ontwikkelen. Hierdoor is het koken met een rookoven niet alleen gezond, maar ook nog eens ontzettend leuk. Naast Camerons rookovens vindt u in ons assortiment ook verschillende rookmoten, waarmee u de smaak van uw eten kunt bepalen.

Camerons Rookmot

Wilt u uw bereidingen nog lekkerder maken? Met rookmot van het merk Camerons is dat zeker mogelijk. Zodra u uw eten gaat roken, kunt u heerlijk een lekkere rookmot toevoegen. De aroma die vrijkomt bij het roken van rookmot zorgt er dan voor dat uw eten lekkerder wordt. Elke rookmot geeft een andere smaak aan uw eten. Bij Tuintoebehoren verkopen we verschillende soorten rookmot van het merk Camerons, ieder met hun eigen smaak.