Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Esschert Design

Alle producten van Esschert DesignEsschert Design wil mensen laten genieten van het buitenleven in de tuin en de natuur. De Esschert Design producten worden ontworpen met de natuur als grootste inspiratiebron. Daarnaast vindt dit unieke merk het belangrijk dat haar producten origineel, functioneel en van hoge kwaliteit zijn. Het toepassen van deze eigenschappen zorgt voor een uniek assortiment dat basis- trend- en niche artikelen bevat, welke het hele jaar door gebruikt kunnen worden. In het Esschert Design assortiment vindt u onder andere buitenkleden, voedertafels, tuinstoelen en planten tafels in verschillende kleuren en materialen.

Esschert Design vuurschaal

De stijlvolle vuurschalen van het merk Esschert Design geven u de mogelijkheid om uren lang buiten te zitten in de zomer en de winter. De vuurkorf heeft een mooi, rond dessin en dankzij de grote opening is het toevoegen van nieuwe houtblokken erg eenvoudig. De vuurschaal wordt gemaakt van stevig magnesiumoxide en deze kunststof zorgt voor een hoge duurzaamheid, waardoor u de vuurschaal veel en vaak kunt gebruiken. De ronde vorm en stevige onderzijde zorgen ervoor dat de schaal stevig blijft staan en met de stijlvolle designs zijn de Esschert Design vuurschalen uitstekend te combineren met de andere artikelen van dit merk.

Esschert terraskachel

Bij Tuintoebehoren vindt u prachtige terraskachels van het merk Esschert. De Esschert terraskachels zijn van goede kwaliteit en kunt u jarenlang gebruiken. Daarnaast zien de kachels er mooi uit en zijn ze een echte toevoeging aan uw tuin. De terraskachels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten, waardoor u de perfecte Esschert terraskachel voor bij u in de tuin hier kunt vinden. Met behulp van de filters links op de pagina heeft u uw ideale terraskachel ook nog eens snel gevonden.