Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Nesling

Nesling is sinds 2005 dé producent van schaduwdoeken. Met onder andere de Nesing Coolfit® schaduwdoeken, de harmonicadoeken en de rolgordijnen kunt u heerlijk in de schaduw zitten in uw tuin. Het materiaal van de doeken bestaat uit een sterke HDPE stof, die 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. Daarnaast staat Nesling ook bekend om de uitstekende kwaliteit van onder andere de RVS bevestigingsmaterialen. U creëert met de zeer functionele doeken van Nesling ook een gezellige en decoratieve plek in uw tuin.

Nesling schaduwdoek

In de collectie schaduwdoeken van Nesling vindt u onder andere de Coolfit® schaduwdoeken en de waterdichte Dreamsail®, zodat u ook tijdens een kleine bui in de tuin kunt blijven zitten. De sterke HPDE stof bevat een UV filter dat tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt, wat de doeken zeer functioneel maakt. U kunt kiezen uit diverse vormen, afmetingen en kleuren om uw tuin mee te decoreren.

Nesling Coolfit

De schaduwdoeken van Nesling bieden een breed assortiment. Daar valt onder andere de Coolfit serie onder. Deze doeken zijn water en wind doorlatend. Hierdoor kunnen de doeken het hele jaar buiten gehangen worden en heeft u er jarenlange plezier van. De doeken houden 95% van de schadelijke UV stralen tegen waardoor het doek ook nog erg functioneel is. De doeken worden aangeboden in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Hiermee wordt er een sfeervolle tuin gemaakt.