Tuinkussens

Type tuinkussen
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Tuinkussens

In het brede assortiment tuinkussens van Tuintoebehoren vindt u tuinkussens die geschikt zijn voor alle tuinmeubelen. Zo vindt u verschillende stoelkussens, loungekussens, sierkussens en nog vele andere soorten kussens in ons assortiment. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen en ontwerpen en zijn van zeer hoge kwaliteit. In ons assortiment vindt u verschillende bekende merken zoals Hartman en Madison.

Tuinstoelkussens

Tuinstoelkussens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is dan ook belangrijk dat u de goede tuinkussens uitkiest die mooi passen in uw tuin. U kunt kiezen uit tuinstoelkussens met een hoge rug of een lage rug, maar ook uit speciale soorten kussens. Zo zijn er tuinkussens voor klapstoelen, stapelstoelen en tuinstoelen. Het juiste tuinstoelkussen zorgt voor een optimaal zitcomfort en een hoog zitcomfort zorgt er weer voor dat u nog meer kunt genieten van uw eigen tuin. In ons brede assortiment tuinstoelkussens zal u altijd het beste kussen voor bij u in de tuin terugvinden.

Sierkussens

Sierkussens maken uw tuinbank extra comfortabel en door de leuke prints geven zij uw tuin een vrolijke uitstraling. De sierkussens van Tuintoebehoren worden uitsluitend door topmerken gefabriceerd en hebben een lange levensduur. Hierdoor kunt u extra lang genieten van uw favoriete sierkussen. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen ook binnen gebruikt worden. U kunt daarnaast kiezen voor verschillende series en kleuren, waardoor u altijd de perfecte sierkussens voor uw tuin zult vinden in ons grote assortiment.

Loungekussens

Door loungekussens in uw loungeset of loungebank te plaatsen ervaart u het optimale zitcomfort. Loungekussens worden namelijk speciaal ontworpen voor deze meubels. In ons assortiment vindt u kussens met verschillende afmetingen, maar de meest voorkomende maten voor loungekussens zijn 60 bij 60 cm of 70 bij 70 cm. Er zijn echter ook loungekussens met andere maten in ons assortiment te vinden. De kwaliteit van een loungekussen hangt af van de vulling en het materiaal. Door het goede loungekussen te vinden zal u voor lange tijd geweldig zitten op uw eigen loungeset. Onze loungekussens worden uitsluitend door topmerken geproduceerd, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.