Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Soort hoes
Prijs
Levertijd
Korting

Tuinmeubelhoes

Jammer genoeg komt ieder jaar dat ene moment... Het begint frisser te worden en de zon laat zich steeds minder zien. De zomer is voorbij en de herfst is opkomst. Dit betekend dat u niet meer zo vaak buiten gaat zitten en de tuinkussens en meubels netjes opgeborgen kunnen worden. Met tuinmeubelhoezen gaat dit super gemakkelijk en goed. Zo haalt u alles weer netjes tevoorschijn aan het begin van de zomer.

Loungeset hoes

In de zomer staat een loungeset in de tuin zodat u er heerlijk op kunt relaxen. In de wintermaanden moet de set worden opgeruimd aangezien u hem komend jaar graag weer netjes kunt gebruiken. Met een loungeset hoes is dit geen enkel probleem. De hoezen beschermen uw set tegen vuiligheid, weersomstandigheden en eventueel ongedierte. Zo komt de loungeset net zo stralend weer tevoorschijn wanneer het voorjaar begint!

Tuinsethoes

Een tuinset hoes beschermt uw meubels zodat ze de winter netjes doorkomen. Geen ongedierte, schade of schimmel door het vocht. Maar een prachtige tuinset die weer helemaal klaar is om gebruikt te worden. De hoezen zijn er in vele verschillende afmetingen en soorten, zo sit er voor iedere set een passende hoes bij. Op Tuintoebehoren vindt u een mooi aanbod aan meubelhoezen van onder andere merken zoals AeroCover en AquaShield.

Parasolhoes

Naast tuinset- en loungesethoezen hebben we op tuintoebehoren ook een prachtig aanbod aan parasolhoezen. Een parasol heeft veel te verduren in de zomermaanden, het is dus van belang dat hij in de wintermaanden netjes wordt opgeborgen. Met een hoes is dit gemakkelijk en goed te realiseren. U schuift of rits de hoes om de parasol en sluit hem netjes af zodat er geen ongedierte of vuil bij kan komen. Zo is uw parasol in de zomer meteen klaar om u schaduw te bieden. Bekijk het assortiment en vindt de hoes die bij uw parasol past!