Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Loungesets

Loungesets

In ons loungeassortiment vindt u verschillende loungesets die gemaakt worden van hoogwaardige materialen. Deze sets zijn speciaal ontworpen om het hele jaar buiten te staan en door de hoge kwaliteit gaan zij jarenlang mee. De loungesets hebben een modern design en een prachtige afwerking, waardoor de sets perfect te combineren zijn met de stijl van uw tuin. In ons loungeassortiment vindt u uitsluitend topmerken, waarmee u de inrichting van uw eigen tuin compleet kan maken.

Loungeset tuin

Met een goede loungeset kunt u optimaal genieten van uw overkapping, uw terras of uw balkon. In ons assortiment vindt u uitsluitend loungesets van topkwaliteit, waardoor zij jarenlang meegaan. De loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor u in ons assortiment altijd een geschikte loungeset kunt vinden voor bij u in de tuin. Bent u niet opzoek naar een volledige loungeset? In ons assortiment vindt u ook verschillende loungebanken, loungestoelen en loungetafels, die aan al uw wensen voldoen.

Loungebank tuin

Een loungebank is een goed alternatief voor als u geen complete loungeset aan wilt schaffen. Een loungebank neemt minder ruimte in beslag dan een complete loungeset, waardoor u ruimte kunt besparen in uw tuin, maar toch ook kunt genieten van het mooie weer. Met de loungebanken uit ons assortiment verziet u uw tuin van comfort, luxe en een heerlijke zitplaats, waar u jaren van kunt genieten. De loungebanken uit ons assortiment zijn perfect te combineren met de loungetafels die wij aanbieden. Met deze combinatie maakt u het zitgedeelte van uw tuin helemaal af.

Loungeset aluminium

Bij tuintoebehoren bieden we een groot assortiment loungesets aan. Ook voor de loungesets van aluminium heeft u veel keus. Loungesets van aluminium zijn licht, sterk en duurzaam. De loungesets worden aangeboden in verschillende vormen, maten en kleuren, waardoor u de perfecte loungeset kunt kiezen voor in uw tuin.