Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Maximaal aantal personen
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Spreidstok
Inclusief bevestigingset
Prijs
Levertijd
Korting

Hangmatten

Hangmatten

De hangmatten van Tuintoebehoren zijn zeer zacht en comfortabel, waardoor zij uitermate geschikt zijn om in te ontspannen. Het bevestigen van de hangmatten is erg eenvoudig en door de goede kwaliteit kunt u jarenlang van uw hangmat genieten. In ons assortiment vindt u, naast eenpersoonshangmatten, ook tweepersoonshangmatten, waar u gezellig met z'n tweetjes in kunt liggen. De hangmatten uit ons assortiment zijn ideaal voor uw ontspanning en zijn hierdoor perfect voor uw huis of tuin!

Hangmat

Hangmatten zijn zacht, comfortabel en zeer relaxed, waardoor u met een hangmat de ideale manier voor ontspanning in huis haalt. De hangmatten uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo zijn er eenpersoons, maar ook tweepersoons hangmatten, waar u heerlijk in kunt dutten, een boek in kunt lezen of gewoon lekker in kunt schommelen. De hangmatten zijn erg stijlvol en door de vele beschikbare kleuren kunt u altijd een hangmat uitkiezen die perfect bij uw eigen huis of tuin past.

Hangmat 2 persoons

Tweepersoonshangmatten zijn gezellig, knus en zeer comfortabel. Dit type hangmat is heerlijk om samen met uw partner, kinderen of vrienden in te relaxen. U kunt heerlijk buiten in de hangmat liggen tijdens een warme zomeravond, maar u kunt er ook voor kiezen om de hangmat in huis te plaatsen. De tweepersoonshangmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, series en prijsklassen, waardoor u altijd een hangmat kan vinden die bij uw eigen stijl past.\

Hangmat kopen

Waar moet ik op letten bij het kopen van een hangmat? Allereerst is het belangrijk dat u de juiste breedte van een hangmat kiest. De breedte kunt u het beste kiezen op basis van uw lengte. Het liefst wilt u dat de hangmat minimaal 40 cm breder is dan uw lengte. Als u lang bent, dan moet de hangmat dus ook breder zijn.

Ook is het belangrijk om te bedenken of u er met meerderen in wilt liggen of alleen. Als u er met meerderen in wilt liggen, moet de hangmat uiteraard groter zijn, maar ook steviger. Kijk dan dus goed naar het draagvermogen. Op de site Tuintoebehoren kunt u ook kijken of het geschikt is voor meerdere personen door te kijken of er Single of Double bij de titel staat aangegeven.

Daarnaast is het handig om te weten of u liever een hangmat met spreidstokken of zonder spreidstokken aan wilt schaffen. Door de spreidstokken verandert de hangmat. U ligt dan platter, doordat de hangmat in de breedte meer is uitgerekt. Een nadeel is wel dat u een hangmat met spreidstokken minder makkelijk meeneemt. Een hangmat zonder spreidstokken neemt met ophangen in de lengte weer meer ruimte in beslag, want deze moet nog wat strakker getrokken worden. Met een hangmat zonder spreidstokken ligt u stabieler en verdwijnt u iets verder in de hangmat om heerlijk te relaxen.

Verder is het handig om te kijken of u de hangmat wilt ophangen of ook een hangmatstandaard nodig heeft. Dan weet u of u meer nodig heeft dan alleen een hangmat. Daarom bieden wij bij de hangmatten voordeelbundels aan met standaarden en/of haken en touw.

De hangmatten bij Tuintoebehoren zien er prachtig uit en worden aangeboden in verschillende kleuren, soorten en maten. Hier vindt u de perfecte hangmat, die helemaal bij u en uw tuin past!