Type Product
Prijs
Levertijd
Korting

AquaShield

AquaShield

De hoezen van Aquashield beschermen uw tuinmeubelen wanneer u ze niet gebruikt. Tijdens alle seizoenen blijven uw meubels beschermd tegen weersinvloeden en vuil. Daarnaast blijft ook de kleur behouden. De polyester hoezen zijn gemakkelijk over de meubels te plaatsen en blijven goed zitten dankzij de rijgkoord met stoppers. Het zijn duurzame en lichtgewicht hoezen die waterbestendig zijn. De naden zijn spatwaterdicht. Ze reduceren condensvorming dankzij het Active Air System en gaan ook schimmelvorming tegen.

Aquashield beschermhoes

Deze duurzame lichtgewicht hoezen van Aquashield beschermen uw tuinmeubels tegen het weer van alle seizoenen. Vuil en schimmels blijven buiten. Daarnaast zorgen deze soepel hoezen er ook voor dat er zich geen condens gaat vormen. De kleur van uw tuinmeubels blijven behouden zodat u elke zomer opnieuw kunt gaan genieten van de zon. De hoezen zijn waterdicht met spatwaterdichte naden en blijven goed zitten dankzij het rijgkoord met stoppers.

Aquashield loungesethoes

De beschermhoezen van Aquashield zijn perfect voor voor wanneer u uw loungeset onbezorgd buiten wilt kunnen laten staan. De beschermhoezen houden uw tuinset vrij van weersinvloeden en vuil. De spatwaterdichten hoezen zijn voorzien van een Active Air system en reduceren hierdoor condensvorming en schimmelvorming. Ideaal als u extra lang van uw loungeset wilt kunnen blijven genieten!