Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Intex

Intex

Tijdens de warme zomermaanden wilt u heerlijk kunnen genieten in uw eigen tuin. Met de zwembaden en bijbehorende accessoires van het A-merk Intex kunt u heerlijk afkoelen in uw eigen achtertuin. Met de vrolijke Intex zwembaden creëert u een waar zwemparadijs voor uw kinderen, waar u zelf ook heerlijk in kunt relaxen. Ook zijn er verschillende Intex zwembadaccessoires, zoals zwembad lichten, waarmee u extra sfeer creëert. Hierdoor kunnen u en uw familie heerlijk ontspannen in uw eigen tuin.

Intex zwembaden

Met de zwembaden van Intex kunnen u en uw gezin heerlijk ontspannen en afkoelen in uw eigen achtertuin. Dit topmerk biedt verschillende, kleurrijke kinderzwembaden aan, maar heeft daarnaast ook grotere zwembaden die geschikt zijn voor het hele gezin. Door de vrolijke en herkenbare uitstraling van de zwembaden creëert u extra sfeer in uw achtertuin en door de vele verschillende ontwerpen waarin de Intex zwembaden verkrijgbaar zijn, is er altijd een Intex zwembad dat perfect bij uw achtertuin past.

Intex kinderzwembad

De kinderzwembaden van Intex hebben verschillende kleurrijke en vrolijke designs. De designs van de kinderzwembaden van Intex zijn daarnaast erg herkenbaar voor uw kind. Zo zijn er zwembaden met verschillende Disneyprints zoals Cars en Winnie de Poeh, maar zijn er ook zwembaden met een piraten- of basketbalthema. Intex heeft daarnaast veel kinderzwembaden voorzien van een glijbaan, waardoor u in uw eigen achtertuin een waar zwemparadijs kunt creëren voor uw eigen kind.

Intex zwembadaccessoires

Met de zwembadaccessoires van Intex maakt u uw eigen zwembad nog leuker. Zo biedt dit A-merk verschillende zwembadlichten aan, waarmee u nog meer sfeer kunt creëren in uw eigen achtertuin. Daarnaast zijn er ook verschillende pompen, zoals een afvoerpomp of een filterpomp, waarmee u uw zwembad schoon kunt houden. Hierdoor houdt u uw zwembad veilig en kunt een optimaal speelplezier voor uw kinderen blijven garanderen.