Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Cobb

CobbDe barbecues van Cobb zijn veelzijdig, veilig en overal te gebruiken. Zo kunt u de barbecues van Cobb gebruiken op de camping, op het strand, in het park of gewoon in de tuin of op het balkon. De Cobb barbecues zijn in drie minuten heet en met de verschillende accessoires zijn er eindeloze mogelijkheden met een Cobb barbecue. In ons assortiment vindt u verschillende Cobb barbecues met bijbehorende accessoires.

Cobb BBQ

Of u nu met uw vrienden op het strand bent, of met de familie op het balkon: met een Cobb barbecue zet u altijd en overal een heerlijke maaltijd op tafel. Door het kleine formaat zijn de barbecues eenvoudig mee te nemen op vakantie of op een dagje weg. Doordat de buitenzijde nauwelijks warm wordt kunnen de Cobb barbecues op iedere ondergrond gebruikt worden. Door gebruik te maken van de verschillende Cobb barbecueaccessoires die u in ons assortiment terug vindt, kunt u uw barbecue naar een nog hoger niveau brengen.

Cobb Pro

De Cobb Pro barbecue is perfect voor een heerlijke barbecue in de tuin, op de boot of op het balkon. Door het kleine formaat is de Cobb Pro echter ook erg geschikt om mee te nemen op reis. De Cobb Pro is gemaakt van RVS, waardoor de barbecue een mooi strak design heeft. Doordat de onderkant van de Cobb Pro niet warm wordt is deze op iedere ondergrond te gebruiken. Hierdoor is de Cobb Pro erg gebruiksvriendelijk en perfect voor iedere barbecueliefhebber.

Cobb Premier

Bij Tuintoebehoren vindt u een ruime collectie Cobb barbecues, waaronder de Cobb premier. De Cobb Premier is het basismodel van dit topmerk. Met de barbecues van Cobb kunt u overal terecht, want ze zijn makkelijk om mee te nemen en zijn op iedere ondergrond goed te gebruiken. Bent u op reis, bij uw vrienden of gewoon lekker thuis? Met de Cobb Premier barbecues maakt u overal de lekkerste gerechten.