Type Product
Prijs
Levertijd
Korting

Platinum AeroCover

Platinum AeroCover

Bescherm uw tuinmeubelen met Platinum Aerocover. Uw meubels hebben geen last van condens- en schimmelvorming dankzij het ademend membraan van de hoezen. Het vocht wordt naar buiten getransporteerd en de meubels worden beschermd tegen vuil. De hoezen zijn gemakkelijk te plaatsen en zijn daarnaast lichtgewicht, water- en UV-bestendig. Zowel uw loungeset, tuintafels, stoelen, maar ook uw BBQ, vuurtafel, schommelbank en ligbedden worden beschermd. Zo kunt u er extra lang van genieten, elke zomer opnieuw.

Platinum Aerocover loungesethoes

De Platinum Aerocover parasolhoes beschermt uw parasol tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat deze langer mee gaat. De hoezen hebben een hoge kleurechtheid, zijn ademend en waterbestendig. Daarnaast zorgen ze voor een vermindering van condensvorming en gaan ze schimmelvorming tegen. De hoezen zijn gemaakt van lichtgewicht ripstop polyester en bevatten het ademende Platinum AeroCover membraan. Deze gebruiksvriendelijke hoezen zijn zowel geschikt voor zweefparasols en gewone parasols.

Platinum Aerocover parasolhoes

Hier op Tuintoebehoren vindt u een uitgebreide collectie parasolhoezen en zweefparasolhoezen. Deze zijn voorzien van een hoge kleurechtheid, behouden hun kleur dus lang, en verkleuren minder snel in de zon. Daarnaast beschikt de parasolhoes over een ademend karakter. Hierdoor zal de parasol nooit verstikt raken en is er altijd ruimte voor ontluchting. De waterbestendige coating houdt te parasol zelfs tijdens zomerse buiten droog, terwijl speciaal vervaardigde lichtgewicht ripstop polyester stof de kans op condensvorming en schimmel reduceert. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw parasol en kunt u nog langer genieten van het heerlijke weer!

Platinum Aerocover hoes

Platinum Aerocover beschikt over een grote collectie beschermhoezen. Ze hebben specifieke bescherming voor veel verschillende soorten tuinartikelen. Denk hierbij aan parasols, tuinbanken, -tafels, -stoelen, loungesets, barbecues, opberging en meer. Hierdoor blijven uw tuinartikelen langer goed en kunt u optimaal genieten!