Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Trampolines

Trampolines

Trampolines geven eindeloos speelplezier en zijn daarnaast ook nog eens goed voor de ontwikkeling van uw kind. Met een trampoline kunnen kinderen zich uren vermaken en zo krijgen zij ook genoeg beweging. Het ruime aanbod trampolines van Tuintoebehoren bestaat uit verschillende topmerken, die de kwaliteit van de trampolines garanderen. De veiligheid van uw kind staat natuurlijk altijd voorop, zo ook bij de aanschaf van een trampoline. Hierdoor bieden wij verschillende beschermhoezen, veiligheidsnetten en andere onderdelen aan die zorgen voor de veiligheid van uw kind.

BERG trampoline

U wilt als ouder dat uw kinderen tijdens het buitenspelen plezier maken en genieten. Tijdens het buitenspelen wilt u zich echter geen zorgen maken over de veiligheid van uw kind. Met de trampolines van BERG kiest u voor kwaliteit en veiligheid. BERG ontwikkeld de trampolines zo, dat u uw kinderen er onbezorgd op kan laten spelen en springen. BERG heeft verschillende soorten trampolines in verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor een ingegraven of een staande trampoline. Ook heeft BERG verschillende accessoires zoals een veiligheidsnet, een trampolineladder en een afdekhoes in haar assortiment.

Salta trampoline

Salta wil met haar trampolines kinderen inspireren om buiten te spelen. De trampolines van Salta zijn zeer veilig en hebben een stijlvol design, waardoor de trampolines een echte toevoeging zijn voor uw tuin. Door de uitstekende kwaliteit kan Salta met haar trampolines de optimale springbeleving garanderen. Dezelfde kwaliteit zorgt ervoor dat de trampolines van Salta zeer lang meegaan, waardoor zij erg duurzaam zijn. Naast trampolines heeft Salta ook verschillende accessoires zoals beschermranden en veiligheidsnetten in haar assortiment zitten. Hierdoor zullen uw kinderen altijd veilig kunnen springen op de trampolines van Salta.

Trampoline rechthoekig

De rechthoekige trampolines uit ons assortiment geven uw kind het optimale springplezier. Een trampoline zorgt ervoor dat uw kind eindeloos kan spelen en zo voldoende beweging krijgt. In ons assortiment vindt u uitsluitend topmerken, die trampolines en accessoires van uitstekende kwaliteit ontwikkelen. Zo zijn er verschillende veiligheidsnetten, beschermingsranden en trampolineladders in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor wordt de veiligheid van uw kind tijdens het springen gegarandeerd. U kunt daarnaast kiezen uit staande trampolines of trampolines die ingegraven moeten worden. De designs van de rechthoekige trampolines zijn daarnaast erg stijlvol, waardoor zij makkelijk in iedere tuin te implementeren zijn.