Type Product
Materiaal
Kleur
Vorm
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Avyna

Avyna


U kiest voor veiligheid en kwaliteit op het moment dat u kiest voor een trampoline van het kwaliteitsmerk Avyna. In ons assortiment vindt u zowel grote als kleine trampolines in staande, ingegraven of vlakke modellen. Daarnaast vindt u verschillende veiligheidsnetten en beschermhoezen, die de veiligheid van uw kind garanderen. De trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u uw eigen Avyna trampoline altijd kunt matchen met de stijl van uw tuin. Door de handige filters te gebruiken komt u snel en eenvoudig tot de beste Avyna producten voor u.

Avyna trampoline rechthoek

In onze trampoline collectie vindt u verschillende rechthoekige Avyna trampolines. Het voordeel van een rechthoekige trampoline is dat deze trampolines minder ruimte innemen in uw tuin. De rechthoekige Avyna trampolines komen in verschillende afmetingen en er zijn zelfs opklapbare modellen, die ideaal zijn voor als u een wat kleinere tuin heeft, of als u uw tuin wilt opruimen. De AirStream jumping mat die in de trampoline verwerkt is zorgt voor een betere luchtstroom, waardoor uw kind de perfecte springervaring heeft. Hierdoor geeft u uw kind met de rechthoekige Avyna trampolines een optimaal speelplezier in uw eigen achtertuin. De extra veiligheidsaccessoires die te vinden zijn in ons assortiment zorgen er daarnaast voor dat u de veiligheid van uw kind tijdens het springen kunt blijven garanderen.

Avyna veiligheidsnet

Maak uw trampoline compleet met het veiligheidsnet van Avyna. Bij Tuintoebehoren vindt u veiligheidsnetten die geschikt zijn voor verschillende trampolines van Avyna. De netten zijn speciaal ontworpen voor de trampolines waardoor ze goed aansluiten. Ze kunnen bevestigd worden aan de trampoline met dubbele bevestingshaken. Wanneer u de trampoline heeft ingegraven zijn er speciale pinnen zodat u het net in de grond kan vastzetten. Door de stevige fijne structuur is dit net zeker een aanrader!