Kookboek Camerons Gerookte Lekkernijen
Productbeschrijving
Het kookboek Gerookte Lekkernijen laat u ontdekken hoe leuk en makkelijk het roken van voedsel kan zijn. De rookoven werd vroeger enkel gebruikt voor het langer bewaren van voedsel, tegenwoordig wordt de rookoven vaker gebruikt voor het toevoegen van smaak aan producten. Het roken zelf is erg eenvoudig en met dit boek heeft u inspiratie om de lekkerste recepten te bereiden. U vindt in dit boek een groot aantal recepten met gerookte vis, mosselen, kip, vlees, wild, kaas, noten en groenten. Met Gerookte lekkernijen weet u altijd iets bijzonders voor op tafel te bedenken.
Over Camerons
Het Amerikaanse merk Camerons is al meer dan 25 jaar een expert op het gebied van koken met rooktechnieken. Het koken met rook is volgens Camerons niet alleen lekkerder, maar ook een stuk gezonder dan het koken op bijvoorbeeld kolen of gas. Door te koken met rook hoeft u namelijk geen olie, boter of zout toe te voegen, waardoor u vetvrij kunt koken. Door te experimenteren met verschillende soorten hout en gedroogde specerijen kunt u een eigen kookstel creëren met de rookovens van Camerons.
Specificaties
- EAN
- 9789021549996
- Kookboek
- Merk
- Camerons
- Cover
- Hardcover
- Leert u de techniek van het roken
- Vol recepten, tips en tricks
- Voorzien van prachtige illustraties
Productbeschrijving
Het kookboek Gerookte Lekkernijen laat u ontdekken hoe leuk en makkelijk het roken van voedsel kan zijn. De rookoven werd vroeger enkel gebruikt voor het langer bewaren van voedsel, tegenwoordig wordt de rookoven vaker gebruikt voor het toevoegen van smaak aan producten. Het roken zelf is erg eenvoudig en met dit boek heeft u inspiratie om de lekkerste recepten te bereiden. U vindt in dit boek een groot aantal recepten met gerookte vis, mosselen, kip, vlees, wild, kaas, noten en groenten. Met Gerookte lekkernijen weet u altijd iets bijzonders voor op tafel te bedenken.
Over Camerons
Het Amerikaanse merk Camerons is al meer dan 25 jaar een expert op het gebied van koken met rooktechnieken. Het koken met rook is volgens Camerons niet alleen lekkerder, maar ook een stuk gezonder dan het koken op bijvoorbeeld kolen of gas. Door te koken met rook hoeft u namelijk geen olie, boter of zout toe te voegen, waardoor u vetvrij kunt koken. Door te experimenteren met verschillende soorten hout en gedroogde specerijen kunt u een eigen kookstel creëren met de rookovens van Camerons.
Reviews
Stef
21 februari 2022
gerookte lekkernijen Camerons
- mooie ilustraties
- stevig boek
- geen
Alles vlot verlopen en snel