Alles over AeroCover

AeroCover het merk


Het merk AeroCover is een vernieuwend merk op het gebied van beschermhoezen voor tuinmeubelen. Inmiddels is het merk dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren hiervan. De producten van AeroCover zijn perfect om uw tuinmeubelen te beschermen tegen het wisselende weer in Nederland. 

Uniek is dat Aerocover een alternatief gebruikt voor PVC en PU hoezen, om zo hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden. Hierdoor zijn de producten van AeroCover soepel en licht van gewicht. Met de ademende producten van AeroCover hoeft u niet meer bang te zijn voor bijvoorbeeld schimmel in uw loungeset.

Unieke eigenschappen AeroCover

Ademend

De producten van AeroCover zijn voorzien van een ademend membraan, dit is erg belangrijk aangezien het door temperatuurverschillen onvermijdelijk is dat condensvorming ontstaat. Hierdoor wordt vocht naar buiten getransporteerd en wordt vuil, stof en regen van buitenaf tegengehouden.

Goede bevestiging

Een goede bevestiging van de tuinhoes is essentieel voor een lange levensduur van uw tuinmeubelen. Daarom zijn de AeroCovers voorzien van een rijgkoord met een stopper aan twee kanten, hiermee kunt u de hoes goed bevestigen.

Licht van gewicht en sterk

Uniek aan de AeroCovers is dat deze zijn gemaakt van lichtgewicht, UV-bestendig ripstop polyester. Hierdoor bergt u de hoes eenvoudig op als u deze eventjes niet gebruikt. De stof heeft een hoge kleurechtheid dankzij de goed geverfde vezels.

Alternatief voor PVC

Hoezen van PVC en PU hebben de eigenschap dat deze niet ademen. Hoezen van PVC gaan dan ook vaak stuk als deze in aanraking komen met lage temperaturen. Tevens is PVC slecht voor het milieu. Daarom maakt AeroCover gebruik van een alternatief dat soepel blijft en tevens vervaardigd is van milieuvriendelijke materialen die gerecycled kunnen worden.

Hoe te meten?

Het is belangrijk om de juiste maat op te meten, daarom leest u hier hoe u de juiste beschermhoes kiest. Als allereerst is het belangrijk om na te denken over de opstelling, zo zijn er hoezen in een L-vorm en rechthoekige vorm. Het is belangrijk om in de juiste opstelling de langste maten op te meten, bijvoorbeeld voor een tuinset:

  • De lengte: over de tafel inclusief de achterkant van de stoelen

  • De breedte: over de tafel inclusief de zijkant van de stoelen

  • De hoogte: over het algemeen de hoogte van de rugleuning van de stoel

Bij het opmeten van een tuinmeubel of barbecue is het belangrijk om rekening te houden met wat speling voor het afdekken en verwijderen van de hoes. 

Het kan voorkomen dat de exacte maat voor uw tuinmeubelen er niet tussen zit, in dat geval is het verstandig om de dichtstbijzijnde grote maat te nemen. In de meeste gevallen mag een tuinmeubelhoes wel wat groter zijn, maar niet meer dan 20 cm aan één zijde. Als u toch een grotere hoes koopt, is het goed om de hoes vast te zetten om zo klapperen in de wind te voorkomen.

Populaire producten