Alles over BERG PlayBase

Alles over BERG Playbase

-
De BERG PlayBase

Het hoogstaande merk BERG maakt prachtig buitenspeelgoed voor iedereen die graag buiten is. Een van de nieuwste concepten van het merk is de PlayBase. Met de PlayBase kunt u met uw gehele gezin spelen, sporten en loungen. U ontwerpt namelijk gemakkelijk uw eigen speeltuin, loungeset en fitnessruimte. Het PlayBase frame is een hoogwaardig object met een stijlvol design, zo past hij prachtig in iedere tuin. Aan het frame kunnen verschillende accessoires gehangen worden zodat de PlayBase wordt omgetoverd tot uw favoriete buitenspeel concept. Zo kunt u genieten met de hele familie.

-
BERG ToysHet merk BERG 

Het merk BERG is al sinds 1985 bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van actief buitenspeelplezier! Van trampolines tot skelters en van bolderkarren tot de nieuwe PlayBase. Met iedere dag weer nieuwe innovaties op het gebied van techniek, veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak en design worden de producten van het merk steeds beter, mooier en leuker. BERG is een Nederlands merk waar kwaliteit en flexibiliteit centraal staan. Maar bovenal, veiligheid. Ouders moeten zich geen zorgen hoeven maken over de veiligheid van het buitenspeelgoed en samen met de kinderen kunnen genieten. BERG staat voor topkwaliteit waardoor kinderen jarenlang kunnen spelen en plezier beleven van het gaafste buitenspeelgoed.

-
Multifunctioneel concept

Play, sport & lounge

De BERG PlayBase is een multifunctioneel concept wat geschikt is voor de gehele familie. Binnen no time heeft u frame omgebouwd tot uw favoriete speeltoestel, loungeset of sportschool. De PlayBase is in de basis een concept met een sterk, robuust frame wat u gemakkelijk in uw tuin kunt plaatsen. Het frame heeft een stijlvol, minimalistisch en modern design waardoor het zeker niet misstaat in uw tuin. Het frame heeft een gepatenteerde buizen verbinding en staat stevig, doordat hij in de grond wordt geplaatst. De PlayBase wordt gekenmerkt door zijn premium kwaliteit, minimalistische design en lang (speel) plezier.

Premium kwaliteit

Deze kwaliteit is goed terug te zien in het sterke, robuuste frame wat beschikt over een gepatenteerde buisverbinding. Daarnaast is het frame stevig in de grond te plaatsen waardoor u er veilig op en aan kunt hangen en op kunt spelen.

Minimalistische design

Wanneer u naar het frame en de accessoires kijkt ziet u meteen een prachtig minimalistische ontwerp. De BERG PlayBase kenmerkt zich door het strakke geometrische design met de mat zwart gepoedercoat en natuurlijke hout- en touwaccenten in de accessoires.

Lang (speel) plezier

Het geen wat de BERG PlayBase zo uniek maakt zijn de vele mogelijkheden die het toestel biedt. Hij is geschikt en aanpasbaar voor elke leeftijd en interesse. Naast de keuze in accessoires, kunt u per zijde van het frame kiezen uit een trap of rekstok. Zo kan de creativiteit van uw kindje de vrije loop laten tijdens het spelen.

-
De PlayBase


PlayBase Frame

Het frame van de PlayBase is de basis van het concept. Het frame heeft een strak en modern uiterlijk en wordt in de grond geplaatst. Aan de bovenkant van het frame vindt u buizen waar de accessoires aan bevestigd kunnen worden. Deze kunnen ook gebruikt worden als speel / sport onderdeel. Aan beide zijkanten kunt u kiezen voor een trap of duikelrek, of een combinatie van de twee. Zo kunt u, ook zonder de accessoires, spelen en sporten op het frame. Zo personaliseert u het frame naar eigen wens. Om het stalen frame optimaal te beschermen tegen corrosie is deze gegalvaniseerd, uitgerust met een speciale corrosie werende coating en daarbovenop ook nog gepoedercoat. Die gaat dus jarenlang mee !


Afmetingen

Zoals hierboven vernoemd is het frame beschikbaar in twee formaten. Het large frame heeft een afmeting van: 380 (L) x 100 (B) x 245 (H) cm, hier kunnen drie accessoires naast elkaar hangen. Het medium frame is: 285 (L) x 100 (B) x 245 (H) cm, hier kunnen twee accessoires naast elkaar hangen. Beiden zijn voorzien van de balken boven en een trap en/of duikelrek aan de zijkant.

Hieronder ziet u een aantal van de BERG Playbase speeltoestellen met daarbij bijpassende accessoires. Wilt u alles uit de Playbase collectie van BERG zien? Klik dan hier!

-
PlayBase Accessoires
-

Wanneer het frame staat kunt u er accessoires aan gaan hangen. Zo tovert u de PlayBase om tot uw gewenste speeltuin, sportschool of loungeset. Er zijn verschillende accessoires in alle drie de categorieën. Momenteel zijn er 12 maar er wordt hard gewerkt om de collectie aan PlayBase accessoires uit te breiden. Alle accessoires zijn gemakkelijk en veilig te monteren aan het frame zodat u snel en volop kunt genieten van dit prachtige concept in uw tuin. 

FAMILY PLAY

Met de accessoires die vallen onder de Family Play lijn klimt uw kindje zo hoog als de Mount Everest en swingen ze zich naar de wolken. Alle accessoires zijn gemaakt om met het hele gezin buiten te kunnen spelen. Van schommels tot klimwanden en van trapeze tot klimnetten. Veel van de accessoires zijn met elkaar te combineren en zijn ontwikkeld om kinderen eindeloos uit te dagen. Zo maakt u iedere keer weer het perfecte klimtoestel voor de gehele familie, voor alle leeftijden!

BERG Playbase Baby Seat

BERG Playbase Climbing Net

BERG Playbase Climbing wall

BERG Playbase Nest Swing


FAMILY SPORT

Heeft u zin een stevige workout? Creëer dan uw persoonlijke sportruimte in uw tuin door een van de toffe sport accessoires aan de PlayBase te hangen. Ga voor een goede boksworkout door de bokszak of een krachttraining met de houten gymringen. Zo houdt de PlayBase u en uw familie fit en sportief. 


FAMILY LOUNGE

Geniet optimaal van uw tuin en het buitenleven met de lounge accessoires. De hangmat is gemakkelijk te bevestigen aan beide kanten van de PlayBase en is ruim genoeg om samen met uw kind te lounge. Wieg heerlijk in slaap of geniet van een goed boek. 

BERG Playbase Boxing Bag


BERG Playbase Wooden Trapeze


BERG Playbase Hammock


.

Momenteel zijn er 12 verschillende accessoires beschikbaar die vallen onder de drie categorieën, sport, play en lounge. Maar niet getreurd, momenteel wordt er door BERG Toys hard gewerkt om deze collectie uit te breiden zodat u kunt blijven variëren met de accessoires en uw PlayBase iedere dag weer naar wens kunt maken!

-
Onze PlayBase collectie
-