Fatboy Accessoires

Bent u op zoek naar toffen en unieke accessoires om uw tuin of huis te decoreren? Dan bent u bij Tuintoebehoren aan het juiste adres. Wij bieden namelijk accessoires van het merk Fatboy aan. Denk bijvoorbeeld aan kussens, lampen en dekens. Fatboy staat bekend om zijn unieke en iconische designs. Met de accessoires van Fatboy brengt u plezier en sfeer in huis. Daarnaast zijn de items van Fatboy van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u jarenlang plezier heeft van deze producten. Kom snel een kijkje nemen op onze website en ontdek het assortiment.

Fatboy Kandelaar

De kandelaren van Fatboy zijn een ecthe eyecatcher voor in uw tuin. De kandelaren van Fatboy zijn voorzien van een Axalta coating. Dit is de meest hoogwaardige coating voor outdoor die er is. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en kunt u jarenlang genieten van de kandelaars. De kandelaren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een kleur tussenzit die perfect bij uw tuin past.

Fatboy Buitenkleed

Bij Tuintoebehoren bieden we een ruim assortiment aan buitenkleden met een unieke print. De buitenkleden van Fatboy zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, printen en groottes. Deze kleden van Fatboy zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, waardoor u zo veel mogelijk comfort heeft tijdens uw ultiem relax momentje in de tuin. De kleden zijn UV-bestendig waardoor ze in de zon kunnen blijven liggen zonder dat de kleur hierdoor wordt beschadigd. Op de buitenkleden van Fatboy kunt u in uw tuin een boekje lezen, maar u kunt het kleden ook meenemen en ergens gaan picknicken bijvoorbeeld. Kortom, een echte aanwinst voor tijdens de warme zomermaanden.