Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Fatboy Hangmat

Bij Tuintoebehoren.nl vindt u verschillende trendy en kleurrijke hangmatten. De hangmatten van Fatboy bieden genoeg ruimte. Dankzij het stevige materiaal zijn de hangmatten van Fatboy geschikt voor wel 2 personen. Het materiaal waarvan de hangmatten zijn gemaakt kunnen wel tegen een stootje. Met de hangmatten van Fatboy kunt u ultiem genieten in uw eigen tuin. De hangmatten van Fatboy zijn voorzien van een standaard, waardoor u de hangmat eenvoudig kunt verplaatsen naar waar u maar wilt. Kom een kijkje nemen op onze website en ontdek het assortiment aan hangmatten van Fatboy.

Hangmat Fatboy

Wilt u graag een ultiem relax plekje creëren in uw tuin? Met de hangmatten van Fatboy is dat mogelijk! Deze hangmatten zijn namelijk ideaal voor tijdens de warme zomermaanden. De hangmatten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal wat tegen een stootje kan. Daarnaast zijn de hangmatten van Fatboy stevig en ruim genoeg, waardoor deze geschikt zijn voor wel 2 personen. Het ideale aan deze hangmatten is dat ze voorzien zijn van een standaard, waardoor er dus geen bomen of palen nodig zijn. Dankzij het standaard kunt u de hangmat verplaatsen naar waar u maar wilt. Kortom, de perfecte aanwinst voor in uw tuin!

Headdemock Fatboy

Met Headdemock van Fatboy kunt u altijd hangen en daar heeft u geen enkele paal of boom voor nodig. Deze hangmat is namelijk voorzien van een standaard, waardoor u de hangmat kunt verplaatsen naar waar u maar wilt. De hangmat is gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal. Daarnaast is de stof van de hangmat ook nog eens UV-bestendig, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van de Headdemock van Fatboy. De hangmat is opvouwbaar en wordt geleverd met draagzakken, waardoor u de hangmat makkelijk kunt opbergen of mee kunt nemen. Kom snel een kijkje nemen op Tuintoebehoren.nl en ontdek het assortiment aan hangmatten van Fatboy.