Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Hartman producten

Alle Hartman producten

Hartman is ervan overtuig dat niet één, maar meerdere factoren ervoor zorgen dat u optimaal kunt genieten van het leven. Het merk combineert kwaliteit, comfort en design in elk product en deze eigenschappen zorgen ervoor dat de tuinmeubels en -accessoires zeer duurzaam en comfortabel zijn. Door het stijlvolle design is het ook erg makkelijk om de artikelen van Hartman toe te voegen aan uw tuin. Ontdek alles van Hartman nu op deze pagina.

Hartman tuinmeubels

In onze uitgebreide Hartman collectie vindt u verschillende tuinmeubels van topkwaliteit. Zo vindt u bij Tuintoebehoren verschillende Hartman tuinstoelen, tuinbanken, tuintafels en bijpassende tuinkussens. Deze meubels zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een schitterend design. Hierdoor kunt u altijd de Hartman tuinmeubels vinden die perfect passen bij de stijl van uw eigen tuin. Door gebruik te maken van de handige filters, vindt u bovendien eenvoudig de Hartman tuinmeubels waar u naar op zoek bent.

Hartman tafeltje

Een Hartman tafeltje zal in geen een tuin misstaan. Een wat kleiner tafeltje is perfect voor bij uw loungeset, zodat u uw drinken er op kwijt kunt. De tafeltjes van Hartman zijn van goede kwaliteit, zo kunnen ze een langere tijd buiten staan. In het assortiment van Hartman vindt u verschillende vormen, hoogtes en designs, zo is er voor elke tuin een tafeltje wat er perfect bij past. Voor welk tafeltje gaat u?

Hartman loungestoel

Om lekker in de zon te kunnen zitten, is natuurlijk een loungestoel nodig. In het assortiment van Hartman zijn er veel loungestoelen te vinden. De stijlen van de loungestoelen zijn uiteenlopend. Zo zijn er loungestoelen met een wat meer minimalistisch design, loungestoelen met een houten design die perfect zou passen bij uw houten tuintafel, maar ook tuinstoelen met een Ibiza stijl. Voor welk van deze designs gaat u?

Hartman Hocker

Hartman heeft een breed assortiment uit tuinmeubels en zo hebben ze dus ook een Hockers in het assortiment. Een Hocker is een multifunctioneel tuinmeubel. U kunt ze gebruiken als bijzettafel, als voetenbank, zitplek of gewoon als decoratie. Door de Dry-Quick-Foam, hoeft u zich geen zorgen te maken over dat de Hocker met regen in de tuin staat. De Hockers zijn in verschillende kleuren beschikbaar, zo kunt u dit items gemakkelijk mix and matchen met de rest van de Hartman collectie!