Type Product
Materiaal
Kleur
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Hartman Sophie


Hartman heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van tuinmeubelen. Door de combinatie van comfort, design en kwaliteit kunt u onbezorgd genieten van het beste meubilair en kunt u uw stoelen, tafels of loungesets met een gerust hart het hele jaar door buiten laten staan. Hartman is tot op de dag van vandaag gespecialiseerd in kunststof tuinmeubelen en weet deze expertise dagelijks uit te breiden. De meubelen van Hartman worden voor 100% geproduceerd in Hollend. Hier zijn ze dan ook erg trots op!

Hartman Sophie Studio

De Sophie Studio serie van Hartman is de ideale stoel voor in de tuin. Deze stijlvolle kuipstoel is gemaakt uit kwalitatief hoogwaardig kunststof. Het onderstel van de stoel bestaat uit aluminium en is hierdoor licht en heel stevig. De stoel heeft een comfortabele zitting en de kromming in de rugleuning zorgt voor de perfecte zithouding. Hierdoor kunt u tot in de late avonduren genieten van de nazomer avonden of heerlijk lunchen op de eerste lekkere lentedag. Wilt u ook genieten van de ultieme buitenstoelen? Bekijk dan nu de hele collectie in onze webshop!

Hartman Sophie Rondo

De Sophie Rondo is volledig gemaakt in Nederland. De stoel kenmerkt zich door het verfijnde ronde aluminium onderstel en kunststof kuip zonder armleuningen. De typische ergonomische vormgeving maakt een curve vorm mogelijk in de rug van de stoel. Hieraan dankt de Sophie Rondo haar optimale zitcomfort. Daarbuiten is deze stoel bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden waardoor u haar gedurende het hele jaar zorgeloos buiten kunt laten staan.

Hartman Sophie Wave

De Sophie Wave is de perfecte barstoel voor in de tuin. U combineert het gemakkelijk met een van de bartafels voor de ultieme buiten ervaring. Deze barstoel heeft een 'hoog' zitcomfort. De ergonomische curve in de kuip van de stoel zorgt voor het optimale zitcomfort. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de materialen is de stoel bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden. Hierdoor kunt u hem gerust het hele jaar buiten laten staan.