Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Hartman Sophie

Hartman Sophie

Hartman heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van tuinmeubelen. Door de combinatie van comfort, design en kwaliteit kunt u onbezorgd genieten van het beste tuinmeubilair en kunt u uw stoelen, tafels of loungesets met een gerust hart het gehele jaar door buiten laten staan. Hartman is tot op de dag van vandaag gespecialiseerd in tuinmeubelen en weet deze expertise dagelijks uit te breiden. De kunststof tuinmeubelen van Hartman, zoals diverse Sophie tuinstoelen worden zelfs in Nederland geproduceerd! Hier is Hartman dan ook erg trots op. Op deze pagina kunt u alle tuinstoelen en andere artikelen van de populaire serie Sophie vinden.

Hartman Sophie Studio

De Sophie Studio serie van Hartman is de ideale stoel voor in de tuin. Deze stijlvolle kuipstoel heeft een comfortabele zitting en de kromming in de rugleuning zorgt voor de perfecte zithouding. Hierdoor kunt u tot in de late avonduren genieten van nazomeravonden of heerlijk lunchen op de eerste, lekkere lentedag. Wilt u ook genieten van ultieme tuinstoelen? Bekijk dan alles van Hartman Sophie Studio bij Tuintoebehoren.

Hartman Sophie Rondo

De Sophie Rondo is volledig gemaakt in Nederland. De stoel kenmerkt zich door het verfijnde ronde aluminium onderstel en kunststof kuip zonder armleuningen. De typisch ergonomische vormgeving maakt een curvevorm mogelijk in de rug van de stoel. De Sophie Rondo zorgt dus voor optimaal zitcomfort. Daarnaast is deze stoel bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden waardoor u de stoel het hele jaar zorgeloos buiten kunt laten staan.

Hartman Sophie Wave

De Sophie Wave is de perfecte bar- of tuinstoel voor in de tuin. U combineert de stoel gemakkelijk met een bar- of tuintafel voor de ultieme buitenervaring. De stoelen zitten erg comfortabel en de ergonomische curve in de kuip van de stoel zorgt voor optimaal zitcomfort. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de materialen is de stoel bovendien bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden. Hierdoor kunt u de stoel gerust het gehele jaar buiten laten staan.

Hartman Sophie Element

De Sophie Element is de perfecte tuinstoel om mee aan te schuiven aan een van de mooie Hartman tafels. De Sophie Element heeft een ergonomisch design en zit hierdoor ook zeer comfortabel. De stoel is verkrijgbaar in veel verschillend ekleuren zoals oranje, wit, groen en geel. Deze stoel kunt u gemakkelijk mix & matchen met andere Hartman tuinmeubels. Voor welke Sophie Element tuinstoel gaat u?

Hartman Sophie stoel

De stoelen in de Hartman Solphie collectie is de perfecte stoel voor de zomer. Beide collecties hebben een minimalistische look, of u nu voor de Element of de Rondo gaat. Combineer de Sophie stoel met een van de houten Hartman tafels en maak uw tuin compleet. Laat u verrassen door de gehele collectie Sophie stoelen en maak uw tuin zomerready met een van deze items.