Luxform

Luxform

Luxform is de specialist in tuinverlichting. Ze zorgen er met de producten voor dat u voorzien wordt van een stijlvolle maar goede verlichtingsoplossing. De klant staat bij Luxform centraal, dit ziet u terug in het brede assortiment verlichting en door het feit dat ze constant door blijven innoveren. Bij Luxform bent u er van verzekerd dat u betaalbare verlichting krijgt van kwaliteit.

Luxform tuinverlichting

Luxform heeft een breed assortiment aan verlichtingsoplossingen. Ze verkopen producten met solar, batterij of met een laag voltage als energiebron. Daarnaast is de verlichting in verschillende stijlen beschikbaar, zoals rieten lampen, staande lampen of verlichting verborgen in leuke figuurtjes, zoals kikkers en lady bugs. Laat u verrassen door de enorme hoeveelheid tuinverlichting Luxform u te bieden heeft.

Luxform solar tuinverlichting

Luxform heeft veel verlichtingsmogelijkheden met diverse energiebronnen. Solar tuinverlichting is veiligste, snelste en gemakkelijkste manier om uw tuin 's avonds van licht te voorzien. De solar tuinverlichting is in alle stijlen beschikbaar. Het enige verschil is, dat elke lamp voorzien is van een klein zonnepaneel op de bovenkant. Hier wordt de energie van de zon opgenomen die vervolgens wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij. Voor welke stijl solar tuinverlichting gaat u?