Materiaal
Kleur
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Suns Tuinverlichting

Suns Tuinverlichting

Met de tuinverlichting van het hoog aangeschreven merk Suns creëert u meer sfeer in uw eigen tuin, balkon of dakterras. Op deze pagina vindt u verschillende soorten lampen. Zo bieden wij staande lampen en hanglampen aan, maar ook lampen die werken op zonne-energie. Hierdoor vindt u bij ons altijd de Suns lamp waar u naar op zoek bent. Bekijk dus snel onderstaande lampen en kies uw favoriet.

Suns solar lampen

De lampen uit de mr. & mrs. solar series van het kwaliteitsmerk Suns draaien volledig op zonne-energie en hebben een stijlvol design. De solar lampen zijn draadloos, waardoor u deze overal kunt plaatsen. Zo kunt u ervoor kiezen om de lampen op uw buitentafel te plaatsen, maar ook bij uw loungeset of zelfs in huis. Hierdoor krijgt u met uw eigen Suns solar lamp de mogelijkheid om altijd en overal te genieten van een warme lichtbron.

Suns buitenlamp

Met een buitenlamp van Suns brengt u direct sfeer in uw tuin. Dat kan ook niet anders met dit topmerk. De buitenlampen zijn niet alleen sfeervol, maar ook van erg goede kwaliteit. Daarnaast zien de lampen er ook mooi uit. De buitenlampen zijn strak, speels of klassiek. Met deze verschillende soorten lampen zit er altijd iets tussen waar u blij van wordt. De stijlvolle buitenlampen van Suns staan in iedere tuin prachtig!