Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Inhoud (liter)
Maximaal aantal personen
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Opblaasbaar
Prijs
Levertijd
Korting

Hot tubs & Jacuzzi's

Een hot tub of jacuzzi geeft u een fantastische mogelijkheid om te ontspannen. Door gebruik te maken van een jacuzzi vermindert u stress, wordt uw bloedcirculatie verbeterd en ontspant u al uw spieren en gewrichten. Daarnaast kunnen u en uw familie of vrienden u het hele jaar door gebruik maken van een jacuzzi, waardoor u dus het hele jaar optimaal kunt ontspannen. Een jacuzzi is echter niet alleen ontspannend, een jacuzzi of hot tub is door het stijlvolle uiterlijk namelijk een echte eyecatcher in uw tuin. Een jacuzzi behoeft daarnaast weinig onderhoud, wat het gebruiksgemak verhoogt.

Hottub

Een hottub is van oorsprong een houten ton die wordt gevuld met water en vervolgens verwarmd wordt door het stoken van hout. Tegenwoordig zijn hottubs echter niet meer alleen van hout, maar zijn er ook veel exemplaren die gemaakt worden van kunststof. Een hottub heeft dezelfde ontspannende werking als een jacuzzi en komt ook met extra mogelijkheden. Zo kunt u de sfeer van de hottub zelf bepalen door het toevoegen van verlichting en kunt u met verschillende kussens het comfort in uw hottub verhogen.

Jacuzzi buiten

Met een buiten jacuzzi kunt u het hele jaar door genieten en ontspannen. Zo is een buiten jacuzzi heerlijk in de koude wintermaanden, maar ook in de zomermaanden is het heerlijk om te ontspannen in een jacuzzi. Het relaxen in een jacuzzi heeft verschillende voordelen, zo verminderd uw stress en verbeterd de bloedcirculatie als u in de jacuzzi zit, waardoor uw stemming verbeterd. Daarnaast zijn jacuzzi's, door het stijlvolle uiterlijk, een lust voor het oog en een echte toevoeging voor iedere moderne tuin.

Opblaasbare jacuzzi

Wilt u ook echt tot rust komen als u thuiskomt? Een opblaasbare jacuzzi is ideaal. Een opblaasbare jacuzzi is snel opgeblazen, heeft weinig onderhoud nodig en is gemakkelijk op te ruimen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Daarnaast staat een jacuzzi prachtig in uw tuin en zorgt het echt voor sfeer. Bij Tuintoebehoren hebben we een mooi assortiment opblaasbare jacuzzi's, waardoor u gemakkelijk een jacuzzi vindt die perfect in uw tuin past.