Materiaal
Kleur
Serie
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Vuurschaal

Een vuurschaal zorgt dat er meteen sfeer ontstaat in uw tuin. Met een vuurschaal kunt u een mooi open vuur creëren wat ook nog eens zorgt voor veel warmte en gezelligheid. Hierdoor kunt u tot in de late uurtjes buiten zitten. Op tuintoebehoren.nl vindt u vele vuurschalen van hoge kwaliteit en verschillende stijlen. Ga voor een vuurschaal met een modern design of toch voor eentje met een landelijke uitstraling. Welke past het beste in uw tuin?

Vuurschaal BBQ

Warmte en sfeer is waar een vuurschaal zeker weten voor zorgt! Maar ze bieden veel meer dan dat. Het zijn namelijk ook perfecte barbecues. U kunt er een rooster of bakplaat op leggen waar de lekkerste gerechten op bereid kunnen worden. De schaal kan gevuld worden met zowel hout als kolen wat zorgt voor een unieke smaak. Zo kunt u genieten van de warmte van het haardvuur en te gelijkertijd barbecue op een unieke manier.

Vuurschaal kopen

Bij Tuintoebehoren vindt u een mooi aantal vuurschalen. Verschillende soorten, maten en te gebruiken voor verschillende doeleinden. Het is dus handig om te weten waarvoor u uw vuurschaal wilt gaan gebruiken. Wilt u alleen een vuurtje stoken voor de sfeer en de warmte of wilt u er ook graag mee kunnen BBQ'en? Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende designs. Hier vindt u uw perfecte vuurschaal snel en gemakkelijk!