Merk
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Loungeset hoes

Met een loungeset hoes hoeft u zich geen zorgen te maken over schade, schimmel of andere onprettigheden aan uw loungeset die u tegenkomt na de winter. Met een loungesethoes bergt u uw set netjes op en wordt hij beschermd tegen vocht, schade en vuil. Op Tuintoebehoren hebben we een ruim assortiment aan hoezen voor loungesets met verschillende afmetingen. Bekijk welke geschikt is voor uw loungeset.

Loungeset hoezen

Een loungeset hoes is een must voor iedere eigenaar van een loungeset. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het opbergen van uw loungeset, wanneer het wat slechter weer begint te worden. De hoezen ritst u binnen no time om de set heen en zo is hij klaar voor de winter. Op Tuintoebehoren vindt u hoogstaande merken zoals AeroCover en Madison. Bekijk het ruime aanbod en vindt een hoes die past om uw loungeset en ga goed voorbereid de winter in!

Beschermhoes loungeset

Om ervoor te zorgen dat uw loungeset het hele jaar mooi blijft, is een beschermhoes essentieel. Daarom biedt Tuintoebehoren een groot assortiment hoezen voor uw loungeset aan. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, maten en soorten, waardoor u de perfecte hoes voor uw loungeset hier kan vinden. Met een beschermhoes blijft uw loungeset het hele jaar beschermd en zorgt u ervoor dat uw loungeset langer meegaat!