Kleur
Merk
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Parasolhoes

Een parasol krijgt veel te verduren in de lente en zomer, het is belangrijk dat de parasol de overige maanden netjes wordt bewaard. Met een parasolhoes is dit geen enkel probleem. Doe de hoes om de parasol en berg hem netjes op in de schuur of garage. Zo is uw parasol beschermd tegen vocht en schimmels, ongedierte, schade en vuil, klaar om komende zomer weer veel zon tegen te houden. Bekijk de verschillende hoezen en vindt er een die om uw parasol past!

Parasolhoezen zweefparasol

Een zweefparasol is ideaal aangezien u hem verder van uw tuinset of tafel af kunt zetten en de zon goed tegen houdt. Zo staat hij niet in de weg, maar heeft u wel de gewenste schaduw. Het opbergen van deze parasol kan wat lastig lijken, echter hoeft dit niet zo te zijn. Met een parasolhoes speciaal voor een zweefparasol heeft u hem binnen no time netjes opgeborgen. Zo kunt u de parasol zonder zorgen opzetten wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien.

Hoes voor parasol

Tuintoebehoren biedt een groot assortiment parasolhoezen aan. Hier vindt u verschillende soorten, kleuren en maten, waardoor u de perfecte hoes kan kiezen voor bij uw parasol. Met een hoge kwaliteit parasolhoes beschermt u uw parasol goed in de maanden dat de parasol niet wordt gebruikt. Met een hoes voor uw parasol bent u helemaal klaar voor deze zomer, maar vooral voor de overige maanden.