Merk
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Soort hoes
Prijs
Levertijd
Korting

Tuinsethoes

Wanneer u een tuinset in de tuin heeft staan maakt u daar waarschijnlijk veel gebruik van in de zomer. Helaas komt er een tijd in het jaar dat het minder goed weer wordt en u niet meer zo vaak buiten zit. Het is dan belangrijk dat uw tuinset netjes wordt opgeborgen en beschermd tegen de weersomstandigheden, vuil en schade. Dit doet u gemakkelijk met een tuinset hoes. Rits hem om de set en u bent klaar voor de winter.

Tuintafel hoes

Op Tuintoebehoren vindt u een ruim assortiment aan verschillende tuinsethoezen. Zo zijn er hoezen voor gehele sets maar ook voor losse stoelen, banken en tafels natuurlijk. Alle hoezen zijn van hoogstaande merken zoals AeroCover en Madison. Ze hebben een prettig ontwerp waardoor het netjes in uw tuin zal staan en het is gemakkelijk om deze hoezen om de tafel heen te ritsen en er ook weer af te halen natuurlijk. Bekijk alle tuintafelhoezen en houdt uw tafel lang mooi!

Beschermhoes tuinset

Met een beschermhoes voor uw tuinset is uw tuinset het hele jaar door goed beschermd. Op Tuintoebehoren vindt u hoge kwaliteit beschermhoezen. We bieden hoezen aan voor tuinsets, maar ook voor losse tuinmeubelen, zo is er voor ieder wat wils. Met behulp van de filters links op de pagina kunt u snel en gemakkelijk de perfecte hoes voor uw tuinmeubelen vinden!